Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem köszöntött fel a szülinapo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem köszöntött fel a szülinapomon. Ne gondoljak bele sokat, vagy ez így rendben van?

Figyelt kérdés

Van egy lány, nemvoltunk sosem hivatalosan együtt, de mindketten tisztában voltunk, hogy nem vagyunk semlegesek egymás számára, és nyár végen megbeszéltük, hogy ne jöjjünk össze, nem lenne értelme (ő pestre ment egyetemre én szegedre). Nem váltunk el haragban, elmondtuk egymásnak, hogy borzasztó hálásak vagyunk az együtt töltött időért, ő mondta, hogy csak a legjobbat kívánja nekem, irigyelni fogja a jövendőbeli barátnőmet, mert tényleg kedvelt engem. Meg is beszéltük, hogy ha esetleg Budapesten lennék, össze is futhatunk barátilag, csak beszélgetni.

Tegnap volt a szülinapom, de nem köszöntött fel. Fura volt, mert ha rendesen exem lett volna és hatagban válunk el, megértem. De nem írt semmit, nem mondott semmit. A volt barátnőm (még 3 évvel ezelőtt, akivel tényleg összevesztem, mert szakítás és egy év együtt lét után összejött mással, ami rosszul esett), is írt, csak annyit, hogy “szia, bolodg szülinapot, legyen szép napod”. Kb ennyit.

A fentebb említett lánytól is jól esett volna. Vagy félhetett attól, hogy elkezdünk újra beszélni?

Nem gondolom, hogy túl könnyen elfelejtett volna, nem olyan lány, előttem sosem volt senkije, egy visszahúzódó lány. Nem az a “pasizós”..

Szerintetek? 20/f

2021. nov. 18. 23:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ezt hozzátenném persze, hogy mindketten használunk facebookot, kellett volna jönnie értesítésnek..
2021. nov. 19. 00:04
 2/11 anonim válasza:
80%

Valószínűleg bekerült egy új, érdekes közegbe, ahol millió dolog leköti most, és így te teljesen kikerültél a képből.

Ne foglalkozz vele! Igazából ha azóta nem beszéltetek, akkor még csak magadra se vedd, mert csak magadnak csinálsz felesleges köröket.

2021. nov. 19. 01:01
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Engedd el! Nincs jövőtök együtt!
2021. nov. 19. 01:19
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
O tullepett, es nem akar hallani feloled
2021. nov. 19. 01:42
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem csak szimplán elfelejtette. Lehetséges, hogy ma, vagy holnap még írni fog. Az sem kizárt, hogy nem nézi minden nap a facebookot, az értesítések pedig némítva vannak. Ezer oka lehet, nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni.:)
2021. nov. 19. 07:32
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Meg manapsáh a facebook sem jelzi kinek van a szülinapja. Legalábbis nekem nem szokta.
2021. nov. 19. 07:57
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

"hogy ne jöjjünk össze, nem lenne értelme (ő pestre ment egyetemre én szegedre). Nem váltunk el haragban, elmondtuk egymásnak, hogy borzasztó hálásak vagyunk az együtt töltött időért, ő mondta, hogy csak a legjobbat kívánja nekem, irigyelni fogja a jövendőbeli barátnőmet, mert tényleg kedvelt engem"

blablablablablablablablabla

Ne gondolj bele semmit. Engedd el.

2021. nov. 22. 08:56
 8/11 Dzsoki ***** válasza:
0%
Így van.Ő már elengedett.Annyira,hogy nem vagy az ismerősei között.Nekem van,több olyan facebook ismerősöm,akivel,élőben,lehet,hogy sosem fogunk találkozni.Mégis,ha jön egy értesítés,akkor ráírok,hogy boldog szülinapot.Ő vagy ők is megteszik.Annyira vagyunk ismerősök,hogy az ismerősöm ismerősei,így bejelöltük egymást.Semmi több.Teljesen semlegesek vagyunk egymás számára.Talán még el is mennénk egymás mellett,utcán.Nálatok ez sokkal több.
2021. nov. 22. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
6-os vagy nem engedélyezte, hogy mutassák a szülinapját, vagy te nem kértél értesítést a szülinapokról. Beállítás kérdése.
2021. nov. 29. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mar egy lazart kapcsolat, kulon valtatok. Sokszor az ilyen mondatok mogott, amiket irtal (pl hogy majd osszefuthattok, ha Pesten jarsz) nincsen tartalom, csak illledelmessegbol mondta. Szerintem ne vedd magadra. Engem az sem izgat kulonosebben, ha egy csaladtagom nem koszont fel, de tudom, hogy nem vagyunk egyformak es a mai vilagban illik mindenen megsertodni.
2021. nov. 29. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!