Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljak arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak arra, hogy direkt nem köszöntött fel nőnapra?

Figyelt kérdés

Barátság extrákkal kapcsolat, jól megvagyunk testileg és lelkileg is. Ez most viszont szíven ütött…. Óvatosan szóba hoztam, valamit mormogott az orra alatt, (“ a férfiakat sem köszöntik föl”) aztán annyiban is hagyta a dolgot. Tavaly hozott virágot mindenkinek a baráti körből.

Rossz érzés maradt bennem, jelenleg nincs kedvem vele találkozni sem l, annyira….

2023. márc. 9. 15:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalan miért mész bele egy olyan kapcsolatba, ahol csak használnak?
2023. márc. 10. 05:09
 12/41 anonim ***** válasza:
93%
A pasi kevesebbnek hiszi magát ha viragot kellene adnia egy nőnek:D
2023. márc. 10. 06:26
 13/41 anonim ***** válasza:
19%
#11 mivel ez kölcsönös használat
2023. márc. 10. 09:41
 14/41 A kérdező kommentje:

Örömet okozni kölcsönösen egymásnak mióta kihasználás? Nem arról van szó, hogy én szolgaként teljesítem a kívánságait. Ha nekem van hiányom, ő is kisegít. Tehát ez a része nem értelmezhető.

Miután elszállt az első dühöm és a csalódottságom, inkább most egyfajta sajnálatot érzek irányába…. Mert valahol valami nagyon megsérthette, ha így reagált. Ha holnap lenne férfi nap, én esküszöm örömmel köszönteném fel a férfiakat, nekem nem okozna gondot… amikor a párkapcsolatomban volt gond, akkor viszont nem tettem …

2023. márc. 10. 10:03
 15/41 anonim ***** válasza:
84%
Mindig azt hiszem h ennél lejjeb nincs. De van.:D
2023. márc. 10. 10:05
 16/41 A kérdező kommentje:
15, elhiszem, hogy számodra ez nagyon megdöbbentő, amit olvasol. Én azt tudom mondani erre, hogy nem voltál még igazán “lent” es nem láttál még igazán borzasztó dolgokat az életben. Szerencsés ember vagy. Ha tudsz segítsen is hozzátenni, azt szívesen várom. A ventillálásból azonban senki sem profitál.
2023. márc. 10. 10:57
 17/41 anonim ***** válasza:
32%
Én nőként nem tudom mit van felfújva ez a nőnap...
2023. márc. 10. 17:34
 18/41 anonim válasza:
0%

#8 ilyen hozzáállású nő vegyen magának virágot és fizesse is a randin a saját részét..

Azért, mert p*na van alattad, szerinted mindenféle anyagi vonzatú javak kijárnak neked?

Ez pont az a kategória, aki valentin napra vesz egy csokit, a srác meg vigyen étterembe, mert "úgy illil".

Kérdező, a sráctól valóban bunkóság volt, de lehet, hogy pont szar napja volt, vagy te meg elfelejtetted felköszönteni a névnapján, de (még, ha ezért sok-sok lepontozást is kapok) minimálisan azzal is egyet tudok érteni, hogy nem kedveli a nőnapot, mert lehet, hogy van az általam leírt, valentin-napos, csokis, vagy hasonló storyja és ha már ekkora egyenlőség van a nemek közt, szerintem jogosan felháborító, hogy 10/9 nőnek fogalma sincs, hogy mikor van férfinap, ellenben a virágot elvárják. Más, hogy kicsinyes ezen lovagolni és illemből inkább veszek egy virágot, de csalódás után, vagy szar napon lehet én is ezt mondtam volna.

2023. márc. 11. 03:34
 19/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó a válaszodat! Valami ilyesmi lehet szerintem is, bár én meg tudom, hogy nem ezt érdemlem. Én meg szoktam köszönteni mindig, figyelmes és gondoskodó vagyok. Arról, hogy valakinek milyen a múltja, nem tehetek.

En azt gondolom, hogy az egyenlőséget nem ebben kéne mérni, mert nem arról szól, hogy ne tegyünk gesztust a másik felé, ami jól esik neki. En is teszek bőven ilyet, mert jó érzés a szeretteinknek örömet okozni

. És jól fogalmaztál, ez valóban kicsinyesség, amit csinált .

2023. márc. 11. 06:45
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
#19, ezután is a szexistával fogsz dugni?
2023. márc. 11. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!