Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom nem köszöntött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem köszöntött névnapomon, de neki fontosak az ilyenek azaz őt "kötelező", akkor nekem szólnom kellett volna?

Figyelt kérdés

Valahogy nem jött belőlem az hogy jelezzem neki hogy lesz a névnapom, es aznap sem jött belőlem az hogy ma van a névnapom.

Valahogy egy blokk volt és van is bennem.

Első évben járunk.

Komoly kapcsolat, habár instabilnak érzem.

Most igy, hogy elteltek már a napok meg minden, mégis olyan mardosó érzés.

Most ezt probáljam elfelejteni es majdcsak talán eszébe jut jövőre? Akkor megint nem fogok szólni. Belőlem ez valahogy nem jön.

Mit tegyek hogy ne érezzem magam kellemetlenül vagy pláne ne drámázzak rajta?

2021. aug. 31. 16:53
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Én őt köszöntöttem meg jelezte is előre, valahol el is várta.
2021. aug. 31. 16:54
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaptál ajándékot, vagy fogalma sem volt arról, hogy névnapod van?
2021. aug. 31. 16:58
 3/21 anonim ***** válasza:
70%

Szólj neki! Van, aki soha nem ünnepli, másnak eszébe sem jut. Az, hogy duzzogsz, a legrosszabb megoldás. Meg kell mondani, hogy én ezeket ünneplem, szeretném, ha te is gondolnál rá.

A hagyományokat együtt alakítjátok! 17 éve vagyok együtt olyannal, akinek fogalma sincs a szülinapomról, nagyon megterhelő lenne, ha nem szólok előre, és utólag hisztiznék.

2021. aug. 31. 17:08
 4/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem tök felesleges egy kamuünnepen drámázni, de ha ennyire fontos neked akkor nyisd ki a szád és higgadtan beszéld meg vele, hogy neked ez fontos és örülnél ha emlékezne rá. Néma gyereknek az anyja se érti a szavát, játszmázással meg soha semmit nem fogsz elérni azon kívül, hogy saját magadat kínzod vele és halmozod a tüskéket.
2021. aug. 31. 17:09
 5/21 A kérdező kommentje:
De ha szólnom kell az nekem megint nem jo
2021. aug. 31. 17:21
 6/21 anonim ***** válasza:
34%

De tudta, hogy van, vagy nem tudta?

a közösségi oldalak szarásig vannak ilyenkor , hogy imlyen névnap van...meg ott a naptár meg minden más...

Persze lehet, hogy arra sem emlékszik, hogy mi a keresztneved :) Tudja egyáltalán, hogy , hogy hívnak?

2021. aug. 31. 17:28
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
5-ös Miért nem jó? Most kezdtetek el járni, a szokásokat ti alakítjátok. Ha te hallgatsz, mint hal a szatyorban, akkor nem fogja tudni jövőre sem, hogy mit vársz el tőle!
2021. aug. 31. 17:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy hozd szóba... pl. hogy egyik évben milyen sokan felköszöntöttek, v. milyen ajándéknak örültél a legjobban.

Bár ahogy lejött, még ebből sem biztos, hogy kapcsol, mert csak a sajátjára koncentrál.

Ezek után viszont mondhatod neki, hogy elfelejtette a tiédet, de még jóvá teheti. :)

2021. aug. 31. 17:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Első évben vagytok, ahogy írtad.

Komoly kapcsolat, de instabilnak érzed.

Szerintem alárendelted magad neki. Ha nincs konfliktus, az azért van, mert te nyelsz.

Ez csak rosszabb lesz, úgyhogy figyelj oda!

Nem tudok rólad semmit, de 2 válás után ki merem jelenteni, ha már a kapcsolat elején nem stimmelnek az értékrendek, az idő múlásával csak rosszabb lesz.

2021. aug. 31. 17:37
 10/21 A kérdező kommentje:

Szerintem alap dolog lenne utanajarni a saját parunk nevnapjának ha mar ez neki fontos a saját névnapja a párunknak.

Ha szólnom meg jeleznem kell az már nem olyan. Az olyan mintha magamat köszöntenem fel.

2021. aug. 31. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!