Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy megszűnt a kötelező maszkviselés, újult erővel folytatódnak az utcai beszólogatások és zaklatások? Mi veszi rá az embereket erre a viselkedésre?
Ma volt az első nap, hogy nem viseltem maszkot a boltba menet. Budapesten lakom, ahol kb. egy 60-90 perces időtartam volt, amíg elhagytam a lakásomat.
Ezidő alatt számos beszólást kaptam, ami már csak azért is tűnt fel, mert az elmúlt hónapokban, amíg a maszkot viselve mindenki arctalan volt, nem volt "szerencsém" ilyenekben.
2 könnyebb eset, miközben a boltba menet az utcán sétálva 1-1 lepukkadt kinézetű férfi rámordított, hogy "SZIA SZÉPSÉGEM, GYERÜNK, NÉZZ MÁR IDE" és "GYÖNYÖRŰ VAGY, BASZNÁLAK".
A villamoson 2 fickó jött oda mellém, olyan kedves kijelentésekkel, hogy "MI AZ ÉDESEM, SZOPATNÁLAK, GYERE, EGY 20ASÉRT LECUMIZHATSZ", és hadd ne folytassam, szerintem egyértelmű a stílus. Addig folytatták a beszólogatást, amíg le nem szálltak, pedig rájuk sem néztem.
Mi a franc van az emberekkel? Ennyire kiéheztek volna a karantén ideje alatt?
Tapasztalt más is hasonlót, vagy én futottam bele ezekbe az elmebetegekbe mind egy nap alatt?
(Mellesleg, nem voltam kihívó ruhában, farmer+egyszínű fehér póló, vékony vagyok tehát tetszetős dekoltázsom akkor se lehetne ha akarnám, a nadrágom bő szabású, úgyhogy a fenekem alakja se rajzolódott ki)
És nem, nem hiszem, hogy ezeket félre lehet söpörni azzal a konklúzióval, hogy "ne foglalkozz vele, vedd bóknak". Ez a stílus megalázó, tárgyiasító és a legkevésbé sem beállítható, mint pozitív élmény.
"a boltba menet az utcán sétálva 1-1 lepukkadt kinézetű férfi rámordított, hogy "SZIA SZÉPSÉGEM, GYERÜNK, NÉZZ MÁR IDE" és "GYÖNYÖRŰ VAGY, BASZNÁLAK"."
Az utcán eddig sem kellett maszkot viselni.
A kérdést egyébként férfi írta ki.
Ugyanígy kinn voltam slim farmerben, dekoltázzsal, mint mindig. Semmiféle atrocitás nem ért. Szintén Budapesten.
1,5 órát valami nagyon proli környéken lehettél...
"Az utcán eddig sem kellett maszkot viselni." Igen, de én pl. viseltem. Mikor 2 perc séta a metrómegállótól a bolt bejárata, akkor arra a 2 percre nem vettem le a maszkot, csak hogy rakhassam vissza.
"A kérdést egyébként férfi írta ki." Lány vagyok, szerinted egy férfi miért írna ki ilyen kérdést? Kétlem, hogy hasonló kommenteket kapna.
Semmi különös alakod nincs, uniszex ruhában voltál, és egymás után jönnek oda a férfiak, hogy meg akarnak kúrni? Olyan fejed van, mint Charlize Theronnak, vagy mi?
(Bár a tapasztalat szerint farmer+pólóban a Charlize Theron kategóriás csajokkal se nagyon foglalkoznak a férfiak. A beszólogatós, suttyó típusnak meg pláne a kilóg a segge, kilóg a melle, agyonsminkelve riszálja magát típusú ribik szoktak bejönni. Szóval vagy kamu a kérdés, vagy valahol a Hős utcában sétálgathattál föl és alá.)
Mindez azért van, mert olyan szíp vagy, kérdező.
Na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!