Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy megszűnt a kötelező maszkviselés, újult erővel folytatódnak az utcai beszólogatások és zaklatások? Mi veszi rá az embereket erre a viselkedésre?
Ma volt az első nap, hogy nem viseltem maszkot a boltba menet. Budapesten lakom, ahol kb. egy 60-90 perces időtartam volt, amíg elhagytam a lakásomat.
Ezidő alatt számos beszólást kaptam, ami már csak azért is tűnt fel, mert az elmúlt hónapokban, amíg a maszkot viselve mindenki arctalan volt, nem volt "szerencsém" ilyenekben.
2 könnyebb eset, miközben a boltba menet az utcán sétálva 1-1 lepukkadt kinézetű férfi rámordított, hogy "SZIA SZÉPSÉGEM, GYERÜNK, NÉZZ MÁR IDE" és "GYÖNYÖRŰ VAGY, BASZNÁLAK".
A villamoson 2 fickó jött oda mellém, olyan kedves kijelentésekkel, hogy "MI AZ ÉDESEM, SZOPATNÁLAK, GYERE, EGY 20ASÉRT LECUMIZHATSZ", és hadd ne folytassam, szerintem egyértelmű a stílus. Addig folytatták a beszólogatást, amíg le nem szálltak, pedig rájuk sem néztem.
Mi a franc van az emberekkel? Ennyire kiéheztek volna a karantén ideje alatt?
Tapasztalt más is hasonlót, vagy én futottam bele ezekbe az elmebetegekbe mind egy nap alatt?
(Mellesleg, nem voltam kihívó ruhában, farmer+egyszínű fehér póló, vékony vagyok tehát tetszetős dekoltázsom akkor se lehetne ha akarnám, a nadrágom bő szabású, úgyhogy a fenekem alakja se rajzolódott ki)
És nem, nem hiszem, hogy ezeket félre lehet söpörni azzal a konklúzióval, hogy "ne foglalkozz vele, vedd bóknak". Ez a stílus megalázó, tárgyiasító és a legkevésbé sem beállítható, mint pozitív élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!