Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki nem hisz a fiú-lány barátságban?
Nem mindegy? Elmentél.
Én nem állítom, hogy ő hibátlan, mert hazudni nem kellene, de ha te elvárod valakitől, hogy ellenkező neművel ne barátkozzon, akkor mi a végeredmény? Pl. az amit te éltél át. Mellesleg megjegyzem ha nem működött a kapcsolat valami szuperül azelőtt sem, akkor azzal, hogy eltűntél 100 km-re csak felgyorsítottad a folyamatát a szakítasnak/megcsalasnak.
Viszont ha nem először vagy ilyen szituációban, akkor nem hiszem, hogy egyedül a nő a hibás! Te arra miért nem gondolsz, hogy aki megakar csalni, vagy pattintani az megfogja tenni úgyis, hogy nem barátság van köztük? Az alapja a szexuális vonzódás mindennek, abból alakulnak ki érzések. Nem kell ahhoz egyáltalán, hogy haverok/barátok legyenek. Miféle buta gondolkodás már ez részedről? 🤔
Az nem randi!!! Tényleg ennyire értetlen vagy? Kit izgat, hogy te szófagadó kiskutya voltál? Te nem is kérdezted, hogy elmehetsz-e talizni vele!!! És csak azért egyeztél bele, mert lelkifurkád volt hiszen a HÁTA MÖGÖTT mentél el 2X! randizni, nem? Kit akarsz te átvágni, engem (minket), vagy önmagad? Önmagad lehet, engem biztos, hogy nem. Nagyon sajnálom.
Neked az a bajod, hogy nem hallgatott rád holott te mégcsak nem is infóztál róla, hogy más nővel lófrálsz. Na hát visszaadta a kölcsönt megspékelve hazugsággal. Jól tette. Csak azt kaptad amit adtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!