Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan lány aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki nem hisz a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés
Eddig 4 kapcsolatom volt 28 év alatt és mindegyik ezért ment tönkre...jött a semmiből egy fiú és hirtelen olyan jóba lettek hogy elkezdtek a hátam mögött "randizgatni" kettesben. Nekem kellene megváltozni? vagy csak rossz lányt választottam? Már teljesen tanácstalan vagyok. Én ha kapcsolatba vagyok nem megyek más lánnyal találkozni kettesbe mert egyből lelkiismeret furdalásom van tőle és úgy érzem megbántom vele a páromat. Létezik ilyen lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én?
2023. márc. 8. 14:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem mindegy? Elmentél.

Én nem állítom, hogy ő hibátlan, mert hazudni nem kellene, de ha te elvárod valakitől, hogy ellenkező neművel ne barátkozzon, akkor mi a végeredmény? Pl. az amit te éltél át. Mellesleg megjegyzem ha nem működött a kapcsolat valami szuperül azelőtt sem, akkor azzal, hogy eltűntél 100 km-re csak felgyorsítottad a folyamatát a szakítasnak/megcsalasnak.

Viszont ha nem először vagy ilyen szituációban, akkor nem hiszem, hogy egyedül a nő a hibás! Te arra miért nem gondolsz, hogy aki megakar csalni, vagy pattintani az megfogja tenni úgyis, hogy nem barátság van köztük? Az alapja a szexuális vonzódás mindennek, abból alakulnak ki érzések. Nem kell ahhoz egyáltalán, hogy haverok/barátok legyenek. Miféle buta gondolkodás már ez részedről? 🤔

2023. márc. 8. 15:33
 22/25 A kérdező kommentje:
De barátkozhat, csak ne legyen belőle randizgatás hogy elmennek ketten moziba, múzeumba, sétálnak egész nap...
2023. márc. 8. 15:35
 23/25 A kérdező kommentje:
Pont akkor ünnepeltük az évfordulónkat és még akkor is vele chatelt messengeren
2023. márc. 8. 15:37
 24/25 anonim ***** válasza:
78%
De az nem randi, ha két ember elmegy valahova.
2023. márc. 8. 15:38
 25/25 anonim ***** válasza:

Az nem randi!!! Tényleg ennyire értetlen vagy? Kit izgat, hogy te szófagadó kiskutya voltál? Te nem is kérdezted, hogy elmehetsz-e talizni vele!!! És csak azért egyeztél bele, mert lelkifurkád volt hiszen a HÁTA MÖGÖTT mentél el 2X! randizni, nem? Kit akarsz te átvágni, engem (minket), vagy önmagad? Önmagad lehet, engem biztos, hogy nem. Nagyon sajnálom.

Neked az a bajod, hogy nem hallgatott rád holott te mégcsak nem is infóztál róla, hogy más nővel lófrálsz. Na hát visszaadta a kölcsönt megspékelve hazugsággal. Jól tette. Csak azt kaptad amit adtál.

2023. márc. 8. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!