Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú-lány barátságban van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú-lány barátságban van olyan, hogy a lány akarja az "extrákat"?

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2020. aug. 17. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Van olyan, ahol nem akarja? Ilyen kapcsolatban nagyon ritka, hogy ne akarná mindkét fél.
2020. aug. 17. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Van. Különben, hogy jönne létre?

En voltam így, a pasi akart többet, vége is lett. Egyetlen ilyenben volt részem.

2020. aug. 17. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Van. Kétszer is én hoztam fel, az elsőnél egy alkalmon kívül nem lett belőle semmi több, a második bonyolultabb volt, mert mellesleg szerelmes voltam belé, és miután "megbeszéltük", hogy maradjunk barátok, utána hoztam fel a témát, hogy legalább ennyi legyen köztünk, és legalább ilyenkor közel kerüljek hozzá.
2020. aug. 17. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Ez elég szánalmasan hangzik....
2020. aug. 17. 23:47
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha már testiségre kerül sor, akkor már meg kell hogy jelenjen a szerelem is. Nem tudom elképzelni, hogy olyasvalakivel fekszik le egy ember, akivel nincs is mélyebb kapcsolata.
2020. aug. 19. 01:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Megesik.
2020. aug. 19. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:

6-os, én még az életben nem lettem szerelmes szextől. Képtelen vagyok rá. Vagy szerelmes vagyok már előtte is vagy ha nem, akkor már nem is leszek soha. A szex nálam tartósítja az érzést: a szerelmet vagy annak a hiányát. Nem túl ésszerűen működök, de ez van.

N

2020. aug. 19. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Általában a csúnyább, kövérebb nők a kívánósabbak. Egy sportos, jótestű nőnek a szexuális vágya jóval alacsonyabb, ők tökéletesen elvannak önmagukkal is. Ráadásul ők már extrém módon válogatósak, a testük a vagyonuk, amit ugyanolyan extrém módon el is zárnak a férfiak elől.
2020. aug. 20. 00:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Van, de ahol valamelyik fél extrákat akar ott az már nem minősül barátságnak.

"De ha már testiségre kerül sor, akkor már meg kell hogy jelenjen a szerelem is. Nem tudom elképzelni, hogy olyasvalakivel fekszik le egy ember, akivel nincs is mélyebb kapcsolata." Az te vagy. Szerintem pedig a szex és a szerelem között nincs semmi összefüggés és simán lehet vonzódni olyan emberhez, akihez érzelmileg nem köt semmi.

2020. aug. 20. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!