Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú-lány barátságban van olyan, hogy a lány akarja az "extrákat"?
Van. Különben, hogy jönne létre?
En voltam így, a pasi akart többet, vége is lett. Egyetlen ilyenben volt részem.
6-os, én még az életben nem lettem szerelmes szextől. Képtelen vagyok rá. Vagy szerelmes vagyok már előtte is vagy ha nem, akkor már nem is leszek soha. A szex nálam tartósítja az érzést: a szerelmet vagy annak a hiányát. Nem túl ésszerűen működök, de ez van.
N
Van, de ahol valamelyik fél extrákat akar ott az már nem minősül barátságnak.
"De ha már testiségre kerül sor, akkor már meg kell hogy jelenjen a szerelem is. Nem tudom elképzelni, hogy olyasvalakivel fekszik le egy ember, akivel nincs is mélyebb kapcsolata." Az te vagy. Szerintem pedig a szex és a szerelem között nincs semmi összefüggés és simán lehet vonzódni olyan emberhez, akihez érzelmileg nem köt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!