Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nők, inkább szeretet legyen egy kapcsolatban (vagy fiú lány barátságban) vagy kőkemény szexelős, orgazmussal teli kapcsolat?
Ezen én elgondolkoztam, mert én inkább választom az elsőt, nyilván mondjuk csókolózni nagyon szeretek, ez meg nincs párkapcsolat nélkül, viszont mikor én csókolóztam akkor valahogy mindig jobban esett mint egy kiadós szex (oké most hosszú ideje nincs senkim, nyilván ki is vagyok égve :D ) de azt is többre tartom, ha valaki párkapcsolat nélkül szeret engem és átölel, megpuszil stb, mint hogy oda adja magát.
Oké nyilván biológiai értelemben kívánom a szexet, meg szeretnék nagyokat k.r.i de na, én érzelmesebb típus vagyok. 27F
Nem hiába a misszionárius póz a kedvencem, össze ér a testünk, lehet közbe csókolózni stb. :P
huh szülinapomra egy ilyen barátnőt kérek :D
A kettő egyszerre. Imádom az ilyen apró, kedves érintéseket, pl. mikor főzök valamit, a párom pedig hátulról megölel és megcsókolja a nyakam, vagy mikor ébredés után az első mozdulata, hogy magához húz.
De én ezektől marhára beindulok, szóval ha nincs mellette elég szex, akkor az nem túl szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!