Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele egy fiú-lány barátságba? Mi az ami miatt féltékeny lennél a párodra?
Számomra semmi más nem fér bele a sima beszélgetésen kívül, esetleg egy puszi köszönéskor, de én ezt sem szeretem egyébként, lányokkal sem puszilkodtam soha.
Amiket leírtál, az számomra már mind a flört kategóriába esik.
A feleségemnek van egy fiú barátja...ismeri 10 éves kora őta...soha nem volt köztük semmi, a barát házas és van két gyereke...évente beszélnek 2X telefonon és eljön húsvétkor locsolni! Anno voltunk náluk esküvőre meghívni őket és totál harmóniában él a szép feleségével. Na az ilyen barátság belefér...ami ezen túl megy az már nem!
Az anyukájával viccelődjön más pasi ne a feleségemmel, nem venném jó néven, mivel pontosan tudnám mire megy ki a játék, érintés pedig kizárva!
Első ilyennél választhatna asszony, hogy válunk vagy féreggel akar lenni! De eleve normális nő aki szerelmes a férjébe ilyet nem csinál mással!
Illetve nekem is van egy férjezett nő barátom aki 15 éve jó barát, férjnél van és van szintén két gyereke...nem viccelődők vele és nem cirógatóm.....szóval jól mondták olyan barátság fér bele ahogy a húgoddal, bátyáddal viselkednél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!