Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér az egy nagyon jó barátságba (fiú-lány), hogy anyagilag segítse a lányt a fiú cserébe enyhébb szexuális dolgok történnek?
Barátságba semmiképpen sem fér bele így ebben a formában ez a két dolog. Külön-külön már más téma! De hogy a pénzért cserébe szopnia kelljen csajnak, na az nem barátság!
Ha csak pénzt kap a lány, azzal, hogy majd egyszer visszaadja, az oké.
Szerintem az is oké lenne, ha csak a szexjátékról lenne szó, persze, mindkettő kedve szerint.
Ha már pénzre van szüksége a lánynak, és egy hasonló alkuba bele menne, akkor jobb, ha egy másik pasival intézi ezt, több szempontból is.
És nem, ez még nem prostitúció, ennek semmi köze ahhoz.
42F
Tehát a lány a fiú k..vája lesz.
Nem, nem fér bele, még egy átlagos barátságba sem, nem hogy egy "nagyon jó" barátságba.
Ha én egy nagyon jó barátomnak segítek, akkor azért teszem, mert a barátom, és mint barát, szeretem, meg fontos nekem. És nem azért, hogy utána a szájába spriccelhessek.
Kihasználni a másik nehéz helyzetét meg a legnagyobb féregség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!