Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan lány aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány aki nem hisz a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés
Eddig 4 kapcsolatom volt 28 év alatt és mindegyik ezért ment tönkre...jött a semmiből egy fiú és hirtelen olyan jóba lettek hogy elkezdtek a hátam mögött "randizgatni" kettesben. Nekem kellene megváltozni? vagy csak rossz lányt választottam? Már teljesen tanácstalan vagyok. Én ha kapcsolatba vagyok nem megyek más lánnyal találkozni kettesbe mert egyből lelkiismeret furdalásom van tőle és úgy érzem megbántom vele a páromat. Létezik ilyen lány aki hasonlóképpen gondolkodik mint én?
2023. márc. 8. 14:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Nekem mindig voltak fiubarataim a kapcsolatom mellett, de senkivel nem volt semmi romantikus, volt aki kollega volt pl es munka utan hazafele beultunk 1 orara valahova, ahol kibeszeltuk az aznapi melot, kollegakat, stb. Ennyi. A parom is ismeri oket altalaban, mert ha valakivel joban leszek, ferfi, no, tokmindegy, elobb-utobb szervezunk olyan kozos programot, ahol o is ott van. Mi egyutt elunk, altalaban a lakasunkra is fel szoktuk hivni a baratainkat, foleg telen altalaban az ilyen beulos programok helyett inkabb nalunk vagyunk. Szoval mindig ismerjuk a masik barmilyen nemu baratait. Eddig minden srachaverom tok joban lett a parommal is, talan ez is egy plusz motivacio, hogy nem akartak rammaszni, vagy szimplan nem olyan sracokkal haverkodok, akinek minden no egy ket labon jaro pna es semmi tobb.
2023. márc. 8. 14:44
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

"Én ha kapcsolatba vagyok nem megyek más lánnyal találkozni kettesbe mert egyből lelkiismeret furdalásom van tőle és úgy érzem megbántom vele a páromat."

Én meg ha kapcsolatban vagyok, a páromon kívül minden más ember nemtelen lesz. Olyan vagyok, mint egy aszexuális, akit csak 1 ember indít be. Hogy te nem ilyen vagy, azt nem a párodon kell leverni.

2023. márc. 8. 14:45
 13/25 A kérdező kommentje:
Félreértitek. Én egyáltalán nem kontroláltam a volt barátnőmet. Oda mehetett és azt csinált amit akart minden hétvégén bulizott, nyáron fesztiváltozott egy szavam nem volt söt örültem is neki hogy megy kicsit kikapcsolódik. Több fiúval is jóba volt egyetemi osztálytársakkal. Egyáltalán nem zavart. Nekem ez a kettesbe való randizgatás egész nap. Ráadásul már együtt is nyaraltak. Ez már nem fér bele számomra.
2023. márc. 8. 14:46
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Azt csinált amit akart, kivéve ha egy barátjával találkozik, mert akkor megsértődsz és szakítasz vele XD
2023. márc. 8. 14:49
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
Te magadból indulsz ki, te vagy az, aki félrebaszna, nem a másik hamarébb, azért érzel lelkiismeretfurdalást is, mert tudod, hogy nem bírsz a kis pöcsöddel és azt hiszed, hogy minden nő ugyanolyan mint te. Szánalom a köbön. 🤡
2023. márc. 8. 14:54
 16/25 anonim ***** válasza:
29%
Az érzelmi zsarolás - amit cisnáltál - az kontrollálásnak minősül.
2023. márc. 8. 14:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak határok egy kapcsolatba és számomra ez. Nem tudom komolyan venni az olyan lányokat akik szerint ez normális, de tiszteletben tartom. Minden ember más és igy kerek a világ. Nem volt szerencsém, majd hátha találok egy olyan lányt aki pontosan ugyan így gondolja mint én.
2023. márc. 8. 15:10
 18/25 anonim ***** válasza:
49%

"Csak félek bennem van a hiba mert már 3. kapcsolatom megy tönkre hasonlók miatt..."

Te írtad a másik kérdésnél. 3.kapcsolat ment tönkre mert még az is baj, hogy egy napot a barátjával tölt el a párod pedig te otthagytad, kimentél külföldre nélküle! Magányos volt szinte biztos, mert úgy érezte, hogy nem számít még egy kicsit sem és ragaszkodott másik emberhez, akinek a hibája az, hogy ferfinemű volt.

Figyelemre vágyott, amit te nem adtál meg neki ki tudja mióta és csodálkozol azok után hogy követelted, hogy ne mászkáljon ellentétes neművel, hogy hazudott? Miért nem mentetek ki együtt? Miért érzed úgy, hogy benned van a bibi egyáltalán? Nem azért, mert kontrollmániás hülyegyerek vagy és azért, mert te nem állnál ellen a havernődnek? Szerintem ezek az okok, amiért be vagy tojva.

2023. márc. 8. 15:21
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem külföldre mentem ki. 100km-re voltunk egymástól. Minden héten találkoztunk.
2023. márc. 8. 15:25
 20/25 A kérdező kommentje:
A másik meg őt is zavarta ez 2x találkoztam egy lánnyal, megmondta és többet nem találkoztam vele hogy ne okozzak neki fájdalmat.
2023. márc. 8. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!