Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
8 eve élek párkapcsolatban, van 1 gyermekem a párom 4eves kora óta neveli mint sajatja. Van egy házunk, kis vállalkozásunk. Nagyon jó ember, mindenben lehet rá számítani. Negatív h nagyon ritkán van szex..
A gyermekem 12 éves az apjához került egy hazugság miatt (most ezt nem reszletezném)
Az apa is jó ember ,jó a kapcsolatunk mondhatni legjobb barátom, most h ott van a gyerek voltam nála párszor és jött a rózsaszín köd, ő is es a gyermek is szeretne ha újra egy család lennénk.
Mit tegyek hagyjak itt mindent házat,vállalkozást mondhatni jó párkapcsolatot és legyünk újra egy család? Azt tudom h a gyerek apja is mindent megtenne a boldogsagert. Ti mit tennétek?
Jaj dehogynem.
Nem foglalkozott veletek és aztán a "hazugság" holott nem tudod hogy ki mondott igazat.
A gyereked miért hazudna???
Én ebből a katyvaszból a következőkre jutottam:
1. Soha nem jonnek ossze exszel 8 év után. Ha 8 évig nem akartam vele lenni, akkor, ha most akarok,annak egész biztosan nem szeretet/szerelem az oka.
2. Te egyik pasit se szereted igazán, de kicsit társfüggő vagy, így a lényeg, hogy egy azért maradjon.
3. A gyereked valamennyivel jobban szereted, mint a pasikat , így tudat alatt arra húz a szíved, ahol ő van. Most épp az exednél.
4. Jobban szereted a nyugalmat a balhénál, így tudat alatt az is megvan, ha a pároddal maradsz, a gyerek nem kerül vissza, ha mégis visszakerülne, béke már úgyse lenne (az exed és a gyerek közötti konfliktus miatt.)
5. Gyenge, bizonytalan ember vagy. Egy 12 éves gyerek dróton rángathat, ahogy akar.
6. Apánál nem a rózsaszín köd jött, csak rájött, az egyedülálló apaság nem csak móka, kacagás. Jobb lenne, ha a gyerekkel inkább egy nő vesződne, de csak nem dobhatja ki a saját gyerekét.
A döntő kérdés: Miért akart a gyerek az apjához költözni? Ha 4 eves kora óta a sajátjaként neveli, már ki kellett volna alakulnia olyan kötődésnek, mintha a vérszerinti apja lenne+ott vagy te is, aki alapból a legfőbb biztonságot adná. Ok nélkül nem akarna elmenni egy gyerek. (Jó, persze, kamasz, lázad, apa izgalmasabb, mert ott nincs kötelesség, csak a buli hétvégente, de nem annyira, hogy mindenáron végérvényesen így döntsön.)
"eddig kaptam határidőt az extol"
És ki ő neked?
Valamiért elváltatok.
Most zsarolni akar és uralkodni. Miért hagynád??
Az exed nem véletlen az exed.
Ez a gyerek dolog is furcsa, ahogy hozzá került.
A határidő adása is furcsa.
Szóval én nem mennék.
Viszont! A jelenlegi párod helyében, ha rájönnék, hogy ezen agyalsz, azonnal kidobnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!