Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

8 eve élek párkapcsolatban, van 1 gyermekem a párom 4eves kora óta neveli mint sajatja. Van egy házunk, kis vállalkozásunk. Nagyon jó ember, mindenben lehet rá számítani. Negatív h nagyon ritkán van szex..

A gyermekem 12 éves az apjához került egy hazugság miatt (most ezt nem reszletezném)

Az apa is jó ember ,jó a kapcsolatunk mondhatni legjobb barátom, most h ott van a gyerek voltam nála párszor és jött a rózsaszín köd, ő is es a gyermek is szeretne ha újra egy család lennénk.

Mit tegyek hagyjak itt mindent házat,vállalkozást mondhatni jó párkapcsolatot és legyünk újra egy család? Azt tudom h a gyerek apja is mindent megtenne a boldogsagert. Ti mit tennétek?

2023. márc. 1. 16:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jaj dehogynem.

Nem foglalkozott veletek és aztán a "hazugság" holott nem tudod hogy ki mondott igazat.

A gyereked miért hazudna???

2023. márc. 1. 18:43
 22/28 A kérdező kommentje:
A párom ellenőrizte a gyerek telefonját és olyan dolgot nézett amit nem kéne egy ekkora gyereknek. Aztán mondta neki h haza jöttél apától a szünet után mrgbeszelik velem meg az apjával is a látottakat. Majd úgy jött haza h ő az apjához akar költözni. Mondtuk neki h nem költözik oda majd max ha 9ikes lesz. De hogy ő akkor is es veszekedés lett majd párom mondta neki h csak akkor mész oda ha verve,vagy molesztalva vagy... és jött a kitaláció h a párom hozzá ért. (Nem akarta vallani a telefonos dolog miatt a kovetkezmenyeket) kB ennyi dió héjában (plusz nem tudott megtortenni ugyanis mindig amikor a párom is én is itthon vagyok)
2023. márc. 1. 18:50
 23/28 anonim ***** válasza:
Ez durva, nekem egyébként mindegy mit miért teszel, te életed, de az biztos, hogy jó lenne, hogy az szerint dönts, hogy melyiket szereted, melyik férfi nyújt biztonságot inkább.
2023. márc. 1. 18:54
 24/28 anonim ***** válasza:
90%

Én ebből a katyvaszból a következőkre jutottam:

1. Soha nem jonnek ossze exszel 8 év után. Ha 8 évig nem akartam vele lenni, akkor, ha most akarok,annak egész biztosan nem szeretet/szerelem az oka.

2. Te egyik pasit se szereted igazán, de kicsit társfüggő vagy, így a lényeg, hogy egy azért maradjon.

3. A gyereked valamennyivel jobban szereted, mint a pasikat , így tudat alatt arra húz a szíved, ahol ő van. Most épp az exednél.

4. Jobban szereted a nyugalmat a balhénál, így tudat alatt az is megvan, ha a pároddal maradsz, a gyerek nem kerül vissza, ha mégis visszakerülne, béke már úgyse lenne (az exed és a gyerek közötti konfliktus miatt.)

5. Gyenge, bizonytalan ember vagy. Egy 12 éves gyerek dróton rángathat, ahogy akar.

6. Apánál nem a rózsaszín köd jött, csak rájött, az egyedülálló apaság nem csak móka, kacagás. Jobb lenne, ha a gyerekkel inkább egy nő vesződne, de csak nem dobhatja ki a saját gyerekét.

A döntő kérdés: Miért akart a gyerek az apjához költözni? Ha 4 eves kora óta a sajátjaként neveli, már ki kellett volna alakulnia olyan kötődésnek, mintha a vérszerinti apja lenne+ott vagy te is, aki alapból a legfőbb biztonságot adná. Ok nélkül nem akarna elmenni egy gyerek. (Jó, persze, kamasz, lázad, apa izgalmasabb, mert ott nincs kötelesség, csak a buli hétvégente, de nem annyira, hogy mindenáron végérvényesen így döntsön.)

2023. márc. 1. 19:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak tönkre akarjs vágni h se pasid se vállalkozasod ne legyen aztán kihajítana.
2023. márc. 1. 20:36
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hajítaná ki, megtartaná főzni, mosni szexelni, törlesztőbe keresni.
2023. márc. 2. 08:34
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"eddig kaptam határidőt az extol"

És ki ő neked?

Valamiért elváltatok.

Most zsarolni akar és uralkodni. Miért hagynád??

2023. márc. 2. 18:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Az exed nem véletlen az exed.

Ez a gyerek dolog is furcsa, ahogy hozzá került.

A határidő adása is furcsa.

Szóval én nem mennék.

Viszont! A jelenlegi párod helyében, ha rájönnék, hogy ezen agyalsz, azonnal kidobnálak.

2023. márc. 2. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!