Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
8 eve élek párkapcsolatban, van 1 gyermekem a párom 4eves kora óta neveli mint sajatja. Van egy házunk, kis vállalkozásunk. Nagyon jó ember, mindenben lehet rá számítani. Negatív h nagyon ritkán van szex..
A gyermekem 12 éves az apjához került egy hazugság miatt (most ezt nem reszletezném)
Az apa is jó ember ,jó a kapcsolatunk mondhatni legjobb barátom, most h ott van a gyerek voltam nála párszor és jött a rózsaszín köd, ő is es a gyermek is szeretne ha újra egy család lennénk.
Mit tegyek hagyjak itt mindent házat,vállalkozást mondhatni jó párkapcsolatot és legyünk újra egy család? Azt tudom h a gyerek apja is mindent megtenne a boldogsagert. Ti mit tennétek?
Nincs jó döntés, csak döntés. Neked kell tudni, hogy kit választasz.
Ki hazudott, hogy a fiad most az apjával él? Ő egyébként milyen ember? Milyen életed lenne mellette? Volt azóta kapcsolata? Mikor ért véget?
Azért is nehéz bármit írni, mert semmilyen körülményt nem ismerünk.
Én egyikkel sem lennék.
Egyedül és aztán később olyan pasival, aki megfelelő.
Szexhiány miatt mennél vissza az exhez, nem kell szépíteni a dolgokat amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!