Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

8 eve élek párkapcsolatban, van 1 gyermekem a párom 4eves kora óta neveli mint sajatja. Van egy házunk, kis vállalkozásunk. Nagyon jó ember, mindenben lehet rá számítani. Negatív h nagyon ritkán van szex..

A gyermekem 12 éves az apjához került egy hazugság miatt (most ezt nem reszletezném)

Az apa is jó ember ,jó a kapcsolatunk mondhatni legjobb barátom, most h ott van a gyerek voltam nála párszor és jött a rózsaszín köd, ő is es a gyermek is szeretne ha újra egy család lennénk.

Mit tegyek hagyjak itt mindent házat,vállalkozást mondhatni jó párkapcsolatot és legyünk újra egy család? Azt tudom h a gyerek apja is mindent megtenne a boldogsagert. Ti mit tennétek?

2023. márc. 1. 16:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jó döntés, csak döntés. Neked kell tudni, hogy kit választasz.

Ki hazudott, hogy a fiad most az apjával él? Ő egyébként milyen ember? Milyen életed lenne mellette? Volt azóta kapcsolata? Mikor ért véget?

Azért is nehéz bármit írni, mert semmilyen körülményt nem ismerünk.

2023. márc. 1. 17:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne a közös gyerek: újrakezdenéd akkor is az exeddel?
2023. márc. 1. 17:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te ezen gondolkozol hogy újra kezd e az ex pasival akkor már inkább hagy ott a mostani pasid mert nem érdemel meg téged. Ha valóban szeretnéd nem kéne most gondolkoznod de szerintem neked midegy kivel vagy.
2023. márc. 1. 17:55
 14/28 anonim ***** válasza:
62%
Szóval a gyerek a lidas mindenben. Szépen lett nevelve.
2023. márc. 1. 17:56
 15/28 anonim ***** válasza:
Talán a gyerek megvádolta a párodat alaptalanul valami csúnya dologgal?
2023. márc. 1. 18:02
 16/28 A kérdező kommentje:
A gyermek hazudott. Jó ember egyébként, bar szemelyisegre szoges ellentete a paromnak.Kicsit túl buzgó.Neki nem volt azóta kapcsolata mióta mi szetmentunk. Más életem lenne az biztos. Vissza kellene mennem dolgozni (most ugye sajátban vagyok) újra hitelt fizetni mert az ő hazan van hitel stb
2023. márc. 1. 18:02
 17/28 A kérdező kommentje:
16os igen sajnos a gyerek olyat mondott a paromrol ami nem történt meg.
2023. márc. 1. 18:06
 18/28 anonim ***** válasza:
91%
Nekem randa gyanakvó természetem van, de nem lehet az, hogy a gyerek nem magától találta ki azt a hazugságot, hanem súgtak neki?
2023. márc. 1. 18:07
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Én egyikkel sem lennék.

Egyedül és aztán később olyan pasival, aki megfelelő.

Szexhiány miatt mennél vissza az exhez, nem kell szépíteni a dolgokat amúgy.

2023. márc. 1. 18:29
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem az miatt mennek vissza csak leirtam egy negatívumot a mostani kapcsolatomban.
2023. márc. 1. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!