Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
3 éves kapcsolatom van, szerelmes nem vagyok nemis voltam viszont nagyon jól összeszoktunk ez idő alatt. A probléma az, hogy nekem nagyobb a szexuális igényem én hetente akár többször is kívánom a szexet míg a párom hetekig nem.
A munkahelyemen van egy férfi akinek szintén van kapcsolata és a tudtommal adta tetszek neki, bár ő arra is vevő lenne, hogy összejöjjünk.
Én viszont a párommat nem akarom elhagyni maximum szexbe lennék benne. Viszont eddig hűséges voltam sose léptem félre így kicsit félek mennyire birná a lelkiismeretem. Valami jó tanács?
Ha a szexhiany miatt bevállalod azt hogy egy megcsaló senki vagy, te tudod mi ér meg neked többet.
Es ha olyan életre vágysz ami sokaknak van hogy van egy fix akivel nem jo, meg van egy pótlék akivel mgint nem jo, de a 2 egyutt jó, akkor csinálj magadnak olyan életet.
Neked szakítani kellene a pasiddal és osszejonni akármennyi szingli pasival amennyivel csak lehet.
Miért akarod szethuzni nemcsak a tiéd de más párkapcsolatat is?
Nem félsz, hogy egyszer te is úgy jársz?
Szakíts és szexelj fűvel fával, DE csak egyedülállóak legyenek, ne légy önző d*g!
Ez a pasi ígyis úgyis félre fog menni mert nem szereti a barátnőjét ha nem velem mással, sőt ő már régebben is megcsalta mással.
Ugyhogy az ő kapcsolatuk nem rajtam múlik.
De akkor se kell megcsalni a párod, és a nőt is hülyére venni.
Te ne azzal törődj, hogy hányszor csalta meg, inkább azzal, hogy másoknak fájdalmat okoznal.
Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen? 👀
Megvan. Ugyse találnál olyat akivel jo lenne a szex is meg a kapcsolat is.
Ezért inkább lemész ingyenluknak es maradsz a f.sban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!