Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Nagyon szépen köszönöm! Igazad van! Csak akkor is kicsit aggódom :(
Vagy Nem is tudom, hogy belement-e volna, mert ő is poénnak szánta az egészet és folytatta volna. Volt köztük Messenger beszélgetések is. láttam ahogy a csaj leírta neki…..
És a párom folytatni akarta a “ poénos” beszélgetést… amiben ugyanaz volt leírva, hogy ledolgozhatod másképp.
igazából én mondtam neki, hogy ez már nem vicces..lehet hogy valakinek az… de nekem nem…
21 éves a srác, és vele vagy 6 éve?
Akkor 100%, hogy megdugja őket! Még nem is élt a srác.
Hiába merészek a lányok, ha ő leállítja őket. Az baj, ha ő ezt nem veszi észre, és neked kell szólni. Azt kellett volna válaszolnia, hogy az nem fog menni, mert nem független.
A barátod a hibás, ha túl közel enged valakit, sosem az, aki a harmadik személy!
"Megbízok benne"
"Csak kicsit aggódok"
Nem, te nem bízol meg benne, mert ha meglenne a bizalom, akkor nem írtad volna ki eleve a kérdést. :)
Próbálj meg benne TÉNYLEG megbízni. :)
Ha megcsal, akkor meg nem hozzád való, viszlát! :)
(jujj tudom, könnyű ezt így leírni, pedig hasonlót éltem át már én is, de én igyekszem tapasztásnak felfogni minden negatív és pozitív dolgot, egyaránt)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!