Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyembe, ha megtudnátok, hogy a párotok azert választott titeket?
Volt ilyen. Belementem a játékba és néztem meddig tűri, hogy hiába van, neki nem lesz haszna belőllem.
"Patkány" is lettem a szemében gyorsan...
Szóval hogyha a párom a pénzemért lenne velem mit tennék a te, azaz egy idegen helyében? :)
Ha a helyedben lennék és látnék egy idegen párt ilyen helyzetben semmit nem tennék, nem rám tartozik, sajnálnám , 1,5 percig foglalkoztatna, aztán élném tovább az életem.
Én is így választok mindig, eddig mindig bejött.Persze ha ráunok a pasira, keresek másikat, de a megadott szempontok alapján...
Vállalkozó legyen
bp vagy megyeszékhelyen éljen
kertes ház, teljesen felújítva, jacuzzi, medence
járjon sűrűn nyaralni
szeresse a jó kocsikat, amik gyorsan mennek és elég nagyok hogy mikor állok a pirosnál letudjak nézni a többi kocsira,tehát nagyon biztonságos
ne okozon neki gondot, ha nem akarok dogozni, helyette edzeni járnék, szolárium, pedikűr manikűr, masszázs, szépészeti kezelések
28L
6-os, nálam a szoláriummal megbuktál, mert a fehér, szeplős bőr jön be... és eszemben sincs városban lakni, amikor kihúzom a függönyt, 8 km-en látom a Dunát :)
A kérdésre a válasz: Voltam ilyen helyzetben, az egyiknek csak a bankkártyám kellett (hamar szakítottunk), a másiknak nem konkrétan a pénz tetszett, hanem én, hogy életképes vagyok, és a 0-ról fel tudtam építeni a vállalkozásomat, tehát mint sikeres ember - na az a kérdés, nálad mi a részletes ok?
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!