Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyembe, ha megtudnátok, hogy a párotok azert választott titeket?
Figyelt kérdés
Mert neked legalább van pénzed?2022. febr. 4. 17:12
11/25 anonim válasza:
Válasszuk ketté!
A pénzedért van veled? Vagy veled van az egyéb értekeid, személyiséged miatt, és persze alap, higy van biztos egzisztenciád?
Erzed a kulonbssget?
12/25 anonim válasza:
6# Életem, gyere van pénzem, ezeket mind biztosítani tudom neked.
13/25 anonim válasza:
"Feministák, légyszi szedjétek szét az ilyen durván egyenlőség ellenes megnyilvánulásokat is!"
Szedem a francokat. Nyilvánvaló troll, feltehetőleg hímnemű. Nem fogom etetni.
14/25 anonim válasza:
Minden nő ezt csinálja.
Ha nőt akarsz törődj bele.
15/25 anonim válasza:
Nekem már mondta ezt valaki, hogy én voltam a "racionális" döntés😂😂😂 Abban a pillanatban hoztam én is egy "racionális" döntést és reptettem a nőt. Utána nem értette miért raktam ki? Pedig ő szeret bla bla bla...
16/25 anonim válasza:
Meglepődnek, hogy ezt hogy is felejthettem el
17/25 anonim válasza:
15# Nők és a racionális döntések.. Phahahahahahaaaa
18/25 anonim válasza:
Szóval nem a nagy farkam miatt?
Lehet elmorzsolnék egy könnycseppet. 😂😂😂
19/25 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy van pénzem...
A hatos meg nyilvánvalóan troll.
20/25 anonim válasza:
Nagyon nevetnék rajta - a 200 forintért, amit a tárcámban tartok, vagy a gyakorlatom szánalmas ösztöndíjára, amiből vehetne magának egy középkategóriás körömlakkot?😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!