Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek a helyembe, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek a helyembe, ha megtudnátok, hogy a párotok azert választott titeket?

Figyelt kérdés
Mert neked legalább van pénzed?
2022. febr. 4. 17:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

Én sose azért választottam öket, de mégis volt már 3 pénzes pasim. Abból kettönél úgymond semmi "hasznom" nem származott belöle.

Az elsö odaköltöztetett magához, de nem akarta, hogy dolgozzak. Elötte, amíg volt munkám, egyedül több mindent megengedhettem magamnak, jobban éltem, mint vele. Ö aztán nem költött rám szinte egy fillért se.

A második is tele volt pénzzel, ennek ellenére minden kiadást szigorúan feleztünk úgy is, hogy jóval többet keresett nálam.

A harmadik a mostani párom, neki is van egy igen jelentös megtakarítása. Ö viszont szívesen költ rám, bár nem várom el töle, mert én is jól keresek és egyedül is meg tudok élni. Ennek ellenére nem szórjuk a pénzt, nem élünk olyan szinten, ahogy megtehetnénk, és ennek én nagyon örülök, mert mind a ketten jól tudunk bánni a pénzzel, van egy közös tervünk, amire spórolunk.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha kérdezönek sok pénze van, az még nem azt jelenti, hogy minden nö azért van vele. Pont, hogy a pasitól függ, hogy ezt hagyja-e, ö dönti el, hogy engedi-e kihasználni magát, vagy sem. Olyan nincs, hogy csak azért van veled, mert van pénzed. Nem kell annyit rákölteni a csajra és máris megszünt a probléma. Viszont ha csak a pénzedért kapsz olyan fullos csajt, amilyet pénz nélkül nem kapnál, akkor nem panaszkodhatsz, mert akkor adok-kapok van, valamit valamiért.

2022. febr. 4. 21:52
 22/25 anonim ***** válasza:
39%

De most az tényleg elitelendő, ha egy nőnek jobban tetszik egy olya férfi, aki képes volt szorgalmas munkával felhúzni egy vállalkozást, mint egy olyan akinek nulla életcélja van, gyárban gályázik havi netto 300 ért, és sír a szája, hogy "mindenrőlanőktehetnekr*banc mind?"

Ettől most tényleg aranyásó vagyok?

Ha igen, akkor vállalom!

2022. febr. 5. 10:01
 23/25 anonim ***** válasza:
45%

Ja, beszerő vagyok egs multinál

(Van lakásom, autóm, rendes fizetésem)

22es voltam

2022. febr. 5. 10:09
 24/25 anonim ***** válasza:
23# Senki nem kérdezte
2022. febr. 5. 12:41
 25/25 anonim ***** válasza:

"Mit tennetek a helyembe, ha megtudnátok, hogy a párotok azert választott titeket? ... Mert neked legalább van pénzed?"

Honnan lehet ezt megtudni?

2022. febr. 6. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!