Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tennétek a helyemben?
Nem tul jó már a kapcsolatunk egy ideje a barátommal, tegnap reggeltől estig dolgoztam, de mondtam jöjjön nyugodtan nem vagyok fáradt!
El is jött, de már az elején éreztem hogy vagy fáradt vagy van valami baja..
Elkezdtünk egymásra hangolódni szex előtt egy 69-el, egyszer szóltam neki hogy fájt, mert erősebben nyalt, erre megsértődött, és elkezdte mondogatni hogy szerinte nekem semmi kedvem meg hagyjuk az egészet..stb..
Mindezek után megfordult és telefonozott..
Én meg elaludtam kb 15 perc után
És mire keltem fel egy óra mulva?
Hogy ő indul haza
Megkérdezem hova megy, meg hogy szo nelkul haza akart menni?
És válasz: hazamegy mert unatkozik meg nem is tud aludni..
Ez volt este fel 12 kor
Azóta sem írt semmit😖
Remek kis kapcsolat ez,, kvázi teljesen felesleges.
Csak az életed bonyolítod vele. Mit tennék a helyedben?
Nyilván amit minden épeszű ember.
Szakítanék.
Többször előfordult és nem csak szex terén! :/
Azért ilyen mert otthon ki van nyalva a segge anyós által. De már elegem van ebből..
"Azért ilyen mert otthon ki van nyalva a segge anyós által. De már elegem van ebből.."
Ha így fogalamazol arról, aki elvben a párod, akkor teljesen mindegy, hogy ez alaptalan vagy megalapozott. Mindkét esetben hagynotok kellene egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!