Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, ha mégis a húgom tetszik meg annak, akivel éppen ismerkedek?
a lényeg kimaradt...
milyen vagy te és milyen a húgod? :)
24F
Egy "veszekedős" mondatot max az ért volna meg, hogy csak unalomból írt neked. Aljadék viselkedés az ilyen, de ha már ilyen lelkivilága van a srácnak, akkor kár ennél az egy mondatnál többet vesztegetni rá.
Arról viszont, hogy a húgod megtetszett neki, sem ő, sem a hugi nem tehet, ezen - tudom, rosszul esik - felkapni a vizet felesleges. Abba sincs beleszólásod, ha összejönnek, az ő dolguk (áldásodat se add, mert minek? ő döntésük, nem vagy a húgod apja), te max kerülöd a társaságukat, amíg zavar a helyzet.
A legjobb, amit tehetsz, hogy éled tovább az életedet, ahogyan eddig is.
Hát gondolom a húgod szebb nálad. Sajnállak, rossz lehet az árnyékában élni, főleg hogy mindenki ki is emeli ezt neked.
Én onnantól magasról leszrnam a pasit. Ha normális a húgod neki se kéne ezek után.
Mi is lányok vagyunk tesók, de soha nem járnánk a másiknak tetsző vagy levetett pasijával.
Keress tovább és mostantól elsőre mutass rólatok közös képet aztán az lesz az igazi akinek fel sem tűnik a tesód rajta. :)
Ismerős a szitu.
Akikkel eddig ismerkedtem előbb-utóbb a húgomra is szemet vetettek. Utána még nekik állt feljebb ha az utcán még a fejem is elfordítottam.
Örülj neki, hogy legalább őszintén megmondják, nem használnak ki. Lehetne rosszabb is, mint pl. ez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nem hagynám, de igazából nem volna erre szükség, mert mi a tesóimmal összezárunk. Aki bántotta valamelyikőnket annak lapát. A testvéri kötelék sokkal fontosabb egy random srácnál, aki valószínűleg csak jön aztán meg megy.
Úgy külön tiltani meg áskálódni teljesen hülyeség, egyszerűen csak panaszold el a húgodnak, hogy milyen szemét volt veled ez a fiú, hogy csak azért szédített téged, mert őt akarta megkapni. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen alaktól sikítva fog menekülni, én legalábbis biztosan ezt tenném. Nem tudnék egy olyan embert szeretni és tisztelni, aki ilyen gerinctelenséget művelt a testvéremmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!