Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt miért? Mégis mit akar? Ti mit tennétek a helyemben?
Én vissza se igazoltam volna.
Most veled vigasztalódna, hát tudod, mikor.
Meg csak felkavart. Ahelyett, hogy mással felejtenéd el...
Egyébként ez az első randis szex...gondolom, 20 körül vagy, pár év múlva hanyagold...
Szerintem torold a sracot es probald meg elfelejteni. Igaza van az 1-esnek. Ez a "ha nincs lo, a szamar is jo" tipikus esete. Ha az o szemevel nezed a dolgokat, most epp nincs senkije es veled mar volt csok fel evvel ezelott, tehat nme kell elorol kezdenie az udvarlast, meg a randizgatast, m veled mar eljutott egy szintig, amibol tobb lehet.
Nekem 2 ilyen esetem volt. az egyik sraccal golyabalon ismerkedtunk meg, utana randiztunk, volt csok is, majd napokig semmi. Amikor irtam sms-t neki par nappal kesobb, h megis mi van, akkor visszairt egy hosszu sms-t, h o most van tul egy 2 eves kapcsolaton, es meg nem sikerult lezarnia magaban es addig nem akar belemenni semmi masba. Mondjuk, es tisztesseges indok, de megirhatta volna hamarabb is, nem pedig az, h en szedem ki belole, h megis miert kussol egy jol sikerult randi utan napokig. Aztan 4 honapra ra megint megkersett. En el ismentem a randira, de akkor mar nem erdekelt a srac, m elvesztette a varazsat az, ami az elso alkalommal volt. Ugyh le is pattintottam.
A masik ilyen esetem pont nemreg volt :D 9 honapot jartam egy sraccal, de ebbol 8 honapot tavkapcsolatban voltunk, es a srac a hatam mogott osszejott egy masik csajjal, es ezt skype-on kozolte velem, amikor en kerdeztem ra, h megis miert nem jelentkezik 1 hete. Nagyon duhos voltam a sracra, m kihasznalva ereztem magam, ugyanis en megmondtam neki az elutazasomkor, h nem hiszek a tavkapcsolatokban, es inkabb szakitsunk es ne huzzuk egymas idejet. De o konyorgott, h birni fogjuk, meg ugyis csak 1 ev, es aztan osszekoltozunk stb. Szoval elpazaroltam tobb honapot az eletembol a hulye miatt. Azzal masik csajjal egyutt is maradt, elvette felesegul es szuletett egy lanyuk. Ezt kozos ismerosotl tudtam, m en nem beszeltem a sraccal a szakitas ota es facebookon sem volt fent, csak Linked In-en, de az meg nem privat, hanem inkabb munkahelyi. Azota eltelt 10 ev es a srac Linkd In-en irt uzenetet 10 ev utan!!! El tudod ezt kepzelni??! Nem birtam ki, megneztem a Facebookjat, es az osszes eskuvos, meg a felesegevel kozos kep le van szedve, ergo elvalt. Es a bunko most kepes lenne 10 ev utan felmelegiteni a dolgokat anelkul, h megbizonyosodna arrol, h en egyaltalan erdeklodom-e iranta! aztan, amikor megtudta, h ferjnel vagyok, es nekem is vannak gyerekeim, akkor erdekes modon, nem irt tobbet...
Szoval en mondom neked, felejtsd el a sracot. Ha elsore nem voltal neki jo, akkor kapja be! Ne hagyd magad megalazni megjobban!
Másodiknak mondom. Nem szexeltünk!
Am nem tudom. Vagyis tudom, ezt kellene tennem amit ti is mondtok, de mégis adnék neki egy utolsó esélyt. Sajnos ilyen jó szívű vagyok mindenkivel.
És ha tényleg megbánta hogy így döntött, és szeretné jóvá tenni, tiszta lappal kezdeni?
Én ezt tudnám értékelni.
Az a baj amúgy hogy alapvetően nagyon rendes srác, csak hát az a másik lány mégis elcsavarta valahogy a fejét. Nyilván neki könnyebb dolga volt mivel mondjuk őt heti 5x láthatta engem meg max heti 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!