Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégis mit akar az exem?
Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve, hogy szakítottunk. Ő dobott ki, miután mindent megszerveztünk, hogy majd elköltözünk és én tanulok, ő meg dolgozik, megvolt már a lakás, befizettem a foglalót, megvettük a cuccokat stb. Ezt azzal indokolta, hogy neki ott nincs jövője, mert hogy nekem ott mennyivel könnyebb lesz, mint neki és hogy amúgy is milyen messze van, ahova költözni akarok. (ez utóbbi igaz is, de itt találtam meg a számításaimat) Ezek után beszéltünk egyszer-kétszer és közölte, hogy én megváltoztam, meg hogy arrogáns vagyok stb. Meg ott mondogatta, hogy ő milyen boldog ember. Ehhez képest meg mindig küldi az üzeneteket ha valamilyen ünnep van, kérdezi, hogy hogy vagyok, mikor megyek 'haza' stb. Félreértés ne essék, én soha vissza nem mennék hozzá és ezt meg is mondtam neki, de még mindig nem állt le. Nem értem, hogy minek keres meg javasolja, hogy fussunk össze, ha elmondása szerint beképzelt és arrogáns lettem. Szerintetek ez most mi akar lenni? Azt gondolom, hogy a sértésekkel csak bántani akar, de az érdeklődést nem értem. Szerintetek?2015. aug. 15. 19:58
1/7 A kérdező kommentje:
*mennék vissza hozzá - elnézést, így kicsit furcsa lett az a mondat
2015. aug. 15. 19:59
2/7 anonim válasza:
Elképzelhető egy olyan eset is, ugyanis ez is egy emberi tulajdonság, hogy érdeklődő, hisz ismer téged, és attól h nem vagytok egy turbékoló galambpár attól még va múltatok mint ismerősök.-
Attól, hogy 1-2 lány ismerősömet rib**ancnak tartok attól még beszélünk.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem mire gondolsz, de szerintem ebben az esetben nem erről van szó, mert nagyon csúnyán váltunk el és a szakítás után folyamatosan agresszív volt, meg írogatta, hogy én ilyen meg olyan vagyok. Aztán meg ilyet: "Remélem hogy minden rendben van veled! Hiányzol!"
2015. aug. 15. 20:15
5/7 anonim válasza:
Szerintem csak beijedt a költözéstől (nem bírja a változást), ezért dobott el magától mindent (téged, a kapcsolatotokat, stb). Szívesen lenne még veled, de csak ha visszaköltözöl. Ezért mondja hogy hiányzol és kérdi, mikor költözöl 'haza'.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nincs senkije. Utolsó, erre én is gondoltam. Mielőtt letisztáztuk rengetegszer beszéltünk róla, hogy akkor így jó lesz-e stb. és mindig mondta, hogy igen. Viszont amit írtál, arra már én is gondoltam, csak érdekel, hogy mások mire következtetnek.
2015. aug. 15. 20:27
7/7 anonim válasza:
Tisztára mint az én barátnőm aki 7 év után amikor kiderült,hogy meg van a jegygyűrű, hirtelen minden unalmas lett és mindent elrontottam és már nem szeret... addig semmi baj nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!