Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nagyon jóban lettem egy férfival, akit aztán bemutattam a barátaimnak, szerveztünk közös programokat. Aztán egyszer csak összevesztem a férfival, nagyon megbántott, a barátaimnak el is mondtam. Ezt követően azt vettem észre, hogy egyre többet találkozgatnak nélkülem a férfival. Láttam, hogy milyen jóban lettek, így próbáltam elfogadni a helyzetet és megbocsátani..Sikerült is egy darabig de aztán lényegében kiderült hogy a férfi egy pszichopata, aki ezt csinálta már több nővel is, hogy eleinte nagyon megnyerő, aztán agresszív, bántó lesz és végül a saját barátait az ember ellen uszítja. Elmondtam a barátaimnak, hogy a férfi nem az akinek látszik, velünk is ez fog történni..és nagy megdöbbenésemre az ezer éve legjobb barátaim nem nekem hisznek hanem neki..
2023. jan. 22. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerű, ilyen barátok nem kellenek, se egy ilyen "férfi". Mással foglalkoznék, magammal, másokkal ismerkednék.
2023. jan. 22. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, majd később rájönnek a "barátaid", hogy neked volt igazad.
2023. jan. 22. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Szép esszé, irodalom beadandó?
2023. jan. 22. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Szociopata a leírtak alapján. Semmi esélyed, ezek az emberek profik a manipulálásban. Csak tűrd meg a közös programokon, ne foglalkozz vele, azokra a programokra, amiket te szervezel ne hívd meg. Egyebet nem nagyon tudsz tenni.
2023. jan. 22. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit, azok nem baratok, hanem haverok.
2023. jan. 22. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Fordított esetet ismerek, ahol a lány nem az akit a barátai ismernek, így a férfit megértik, és szép lassan eltávolodtak a lánytól. Ő pedig csodálkozva keresi a miértet.
2023. jan. 23. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!