Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

8 eve élek párkapcsolatban, van 1 gyermekem a párom 4eves kora óta neveli mint sajatja. Van egy házunk, kis vállalkozásunk. Nagyon jó ember, mindenben lehet rá számítani. Negatív h nagyon ritkán van szex..

A gyermekem 12 éves az apjához került egy hazugság miatt (most ezt nem reszletezném)

Az apa is jó ember ,jó a kapcsolatunk mondhatni legjobb barátom, most h ott van a gyerek voltam nála párszor és jött a rózsaszín köd, ő is es a gyermek is szeretne ha újra egy család lennénk.

Mit tegyek hagyjak itt mindent házat,vállalkozást mondhatni jó párkapcsolatot és legyünk újra egy család? Azt tudom h a gyerek apja is mindent megtenne a boldogsagert. Ti mit tennétek?

2023. márc. 1. 16:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért váltatok el?

Most egy olyan helyzet van, hogy a kapcsolatod laposabb, mélyebben van, így könnyebb észrevenni másokban a potenciálisan jó partyt. Ez megesik gyakorlatilag minden monogám kapcsolatban.

Viszont egyszer már befuccsolt a kapcsolatod az apával, valószínűleg okkal. Mi volt az?

2023. márc. 1. 16:32
 2/28 A kérdező kommentje:
Sokat hódolt a hobbijának,gyakorlatilag csak azt csinálta velünk nem foglalkozott. De már tudja h hibázott ezzel és mondta h ez most nem így lenne
2023. márc. 1. 16:34
 3/28 anonim ***** válasza:
89%

Hm.... hát.... ez így jó szarul hangzik:D

Mármint nem, alapvetően elég jól hangzik, van eg ypárod aki jó ember, neveli a gyerekedet, meg van a gyerek apja aki szintén megbízhatónak ahngzik, meg minde.... szóval összességében már most szebb a sztorid mint általában itt az oldalon lévőké:D

De a töntés rohadt nehéznek hangzik.

Őszintén, fogalmam sincs:D Általában én annak vagyok a híve, hogy ami már a kezedben van, ne dobd el, ahnem csináld meg, szóval a jelenlegi párkapcsolatra gyúrnék inkább rá, és mellette mondjuk rendszeresebben lennének családi programok apukával is, viszont távoltartanám magam tőle....

...Deeee igazából azt is látom, hogy ha tényleg tanult a dologból apuka - márpedig 8 év bőségesen elég idő ahhoz, hgoy megérjen a gondolatra stb.. - akkor miért lenne jó döntés vele is újrakezdeni..

nem irigyellek.

2023. márc. 1. 16:43
 4/28 A kérdező kommentje:
Igen mar ebbe rokkanok bele lassan, olyan vagyok mint egy zombi ,de muszáj lenne döntenem. 2 embert kérdeztem meg mind2 a másikra voksol szal elég szar ügy
2023. márc. 1. 16:46
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért az erősen jelent valamit, hogy van egy párod, akivel elvileg jó a kapcsolatod, és mégis döntésképtelen vagy. Te mit szólnál, ha megtudnád, hogy a párod nem tud dönteni, hogy elhagyjon-e vagy sem?
2023. márc. 1. 16:58
 6/28 anonim ***** válasza:
82%
Biztos hogy nem mennék bele. Nem csesznék el még pàr évet exekre. Az holtbiztos.
2023. márc. 1. 17:19
 7/28 anonim ***** válasza:
91%

Be ne vedd már a mésmadzagtot.

(Ha elutadizod a gyerek fogja megszívni valszeg. Légy óvatos.)

2023. márc. 1. 17:19
 8/28 anonim ***** válasza:

*ha elutasitod a gyereken fogja megbosszulni. Erre keszulj fel.

Nagyon nem lenne szabad kitenni magad is a gyereket is ennek.

Most kamuzik csak. Az ezet biztos. Zavarja h párod is van vállalkozasod is..

2023. márc. 1. 17:20
 9/28 anonim ***** válasza:
74%

De miért most pedalozik amikor már 4+éve vége?

Most az a lényeg amit a gyerek ki hisztizik vagy amit te?

Minek kellene most gyorsan dönts?

Légy egymagad egyelőre.

Költözz el es akkor letisztul minden .

Es miért van csak néha sex?

Uncsi pasi vagy neki sincs ideje rád vagy mi a baj?

2023. márc. 1. 17:37
 10/28 A kérdező kommentje:

Páromnak egészségügyi okból van csak ritkán, és az h tudom h miért nincs attól még az tény h marad h nincs.

Döntenem azért kellene mert eddig kaptam határidőt az extol.

Igen sajnos a gyerek hazugsaggal érte el h oda kerüljön ,és azért attól is félek h ha én is oda megyek akkor abszolút eleri amit akart és gyakorlatilag nem fogja majd fel a.sulyat hogy nem így kellene elerni azt amit szeretne.

10es hidd el nekem sem ez a célom h faszrol faszra ugraljak igyis kivagyok mert valakit meg kell bantanom aki fontos számomra.

2023. márc. 1. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!