Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
8 eve élek párkapcsolatban, van 1 gyermekem a párom 4eves kora óta neveli mint sajatja. Van egy házunk, kis vállalkozásunk. Nagyon jó ember, mindenben lehet rá számítani. Negatív h nagyon ritkán van szex..
A gyermekem 12 éves az apjához került egy hazugság miatt (most ezt nem reszletezném)
Az apa is jó ember ,jó a kapcsolatunk mondhatni legjobb barátom, most h ott van a gyerek voltam nála párszor és jött a rózsaszín köd, ő is es a gyermek is szeretne ha újra egy család lennénk.
Mit tegyek hagyjak itt mindent házat,vállalkozást mondhatni jó párkapcsolatot és legyünk újra egy család? Azt tudom h a gyerek apja is mindent megtenne a boldogsagert. Ti mit tennétek?
Miért váltatok el?
Most egy olyan helyzet van, hogy a kapcsolatod laposabb, mélyebben van, így könnyebb észrevenni másokban a potenciálisan jó partyt. Ez megesik gyakorlatilag minden monogám kapcsolatban.
Viszont egyszer már befuccsolt a kapcsolatod az apával, valószínűleg okkal. Mi volt az?
Hm.... hát.... ez így jó szarul hangzik:D
Mármint nem, alapvetően elég jól hangzik, van eg ypárod aki jó ember, neveli a gyerekedet, meg van a gyerek apja aki szintén megbízhatónak ahngzik, meg minde.... szóval összességében már most szebb a sztorid mint általában itt az oldalon lévőké:D
De a töntés rohadt nehéznek hangzik.
Őszintén, fogalmam sincs:D Általában én annak vagyok a híve, hogy ami már a kezedben van, ne dobd el, ahnem csináld meg, szóval a jelenlegi párkapcsolatra gyúrnék inkább rá, és mellette mondjuk rendszeresebben lennének családi programok apukával is, viszont távoltartanám magam tőle....
...Deeee igazából azt is látom, hogy ha tényleg tanult a dologból apuka - márpedig 8 év bőségesen elég idő ahhoz, hgoy megérjen a gondolatra stb.. - akkor miért lenne jó döntés vele is újrakezdeni..
nem irigyellek.
Be ne vedd már a mésmadzagtot.
(Ha elutadizod a gyerek fogja megszívni valszeg. Légy óvatos.)
*ha elutasitod a gyereken fogja megbosszulni. Erre keszulj fel.
Nagyon nem lenne szabad kitenni magad is a gyereket is ennek.
Most kamuzik csak. Az ezet biztos. Zavarja h párod is van vállalkozasod is..
De miért most pedalozik amikor már 4+éve vége?
Most az a lényeg amit a gyerek ki hisztizik vagy amit te?
Minek kellene most gyorsan dönts?
Légy egymagad egyelőre.
Költözz el es akkor letisztul minden .
Es miért van csak néha sex?
Uncsi pasi vagy neki sincs ideje rád vagy mi a baj?
Páromnak egészségügyi okból van csak ritkán, és az h tudom h miért nincs attól még az tény h marad h nincs.
Döntenem azért kellene mert eddig kaptam határidőt az extol.
Igen sajnos a gyerek hazugsaggal érte el h oda kerüljön ,és azért attól is félek h ha én is oda megyek akkor abszolút eleri amit akart és gyakorlatilag nem fogja majd fel a.sulyat hogy nem így kellene elerni azt amit szeretne.
10es hidd el nekem sem ez a célom h faszrol faszra ugraljak igyis kivagyok mert valakit meg kell bantanom aki fontos számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!