Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
Te magad írtad hogy három évig Együtt laktatok És még azt sem volt valami fényes. Szóval csak azért, hogy legyen valakid azért felesleges siránkozni. Nem tudhatod mit hoz a jövő, és hogy milyen élményektől fosztottad volna meg magad hogyha nem szakítottál volna. Fiatal vagy még, próbáld élvezni az életet, ahelyett hogy egy rossz kapcsolatban szenvedsz.
Én minden szakításom után ezen gondolkoztam, ha volt egy nagyon jó élményem hogy ha még abban a kapcsolatban lettem volna akkor meg sem ismerek ezt-azt.
Jol dontottel, hadd talaljon normalis fiut.
Neznek is nagyokat, ha nem talalkozhatnek tovabb a pasi barataimmal miattad (mert te ahogy irod, azt sem engedned).
Szerintem jól döntöttél, egyértelműen nem illetetek össze. A több napra való eltűnés és nem reagálás nekem már önmagában szakítóok lenne. Az sem túl jó, hogy együtt éltetek három évet, és saját bevallásod szerint az sem volt jó.
Én egyedül azt nem tudnám elfogadni, hogy azt akarnád, hogy ne találkozzam többet a fiú barátaimmal, nekem ez nem lenne elfogadható (ráadásul én biszex vagyok, szóval akkor ezen logika mentén nekem egy barátom sem lehetne I guess), de az már nagyon nem oké, hogy ahelyett, hogy a volt párod átgondolta volna, hogy neki ez oké-e, és ha nem akkor szakított volna, helyette inkább hazudott neked. Ez nem oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!