Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
11/28 A kérdező kommentje:
Felhívtam mert kicsit haraggal váltunk és jó lett volna rendesen lezárni, meg egy csomó cucca van nálam, de kinyomta és facebookról is letörölt :))
12/28 A kérdező kommentje:
Kicsit fura hogy ő szúrta el, de egyáltalán nem latom annak a jelét hogy teperne vagy valami...kicsit nekem ez úgy jön le mintha már direkt csinálta volna hogy szakítsak vele, mert ő képtelen lett volna szakitani
Ok. Legyen mindegy, miért csinálta. Ha tényleg az érdekel, hogy ez már a 3. kapcsolatod, ami így végződik, akkor azon kell elgondolkodnod, hogy miért olyan nőket választasz, akik nem megbízhatóak, gondolom konfliktuskerülők - ezért hazudnak, de csinálják, ami neked nem tetszik. Nem morgolódni kell, meg az elvárásokat festegetni a kapcsolatban, hanem jól választani. Vedd számba, hogy milyen jellemű nők voltak, miért őket választottad, mire figyelj oda jobban...
2023. febr. 28. 22:05
14/28 anonim válasza:
Jól döntöttel, én is így tettem volna. Ha tiszteletbe tartaná a kérésed és téged, akkor nem találkozott vna más fiúval.
Ez nekem se férne bele.
Majd jön olyan, aki megbecsül, csak sajnos a mai világban nehéz normális part találni.
2023. febr. 28. 22:51
Én elhiszem, hogy a biológiai órátok sietteti a családalapítást (én is így voltam huszonévesen, nőként) DE ISMÉTLEM - nem a Te Embered, aki felkeltette az érdeklődésedet!
Értem én, hogy "nem jó az embernek egyedül" (megtapasztaltam ezt az érzést nagyon is még hosszú-hosszú évekkel ezelőtt) de LÉTEZIK AZ ELEVE ELRENDELÉS fogalma - a való életben sajnos.
2023. márc. 1. 07:39
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon nehéz számomra a lezárás, ha még felhívna sírva hogy bocsássak meg neki nehéz lenne nem megbocsátani :(
17/28 A kérdező kommentje:
Nem bírom, most jövök rá hogy mit veszitettem és már visszacsinálnám az egészet...Mennyire lenne gáz ha felmennék hozzá?
Bizonytalan vagy, nem tudod eldönteni, hogy mi a helyes. Segítek, leírom én is a saját szavaimmal amit te elmeséltél, hátha "az én számból hallva"...vagy inkább én billentyűzetemből olvasva máshogy hangzik és ez segít.
Van egy csaj, aki barátjától távol lakik. A lány eljárogat egy másik pasival randizgatni egy másik sráccal, akit ráadásul ő maga keresett fel.
Remélem segítettem ;)
2023. márc. 1. 12:18
19/28 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez nem helyes amit tett, de annyi lánynak van fiú barátja, szerintem soha nem találnék olyan lányt akinek tényleg 0 és nem is hisz a fiú lány barátságban. Valahogy úgy érzem ezt le kel nyelnem és kész ezzel kel együttélnem. Ráadásul nem is tiltottam meg semmit, nekem csak az volt a bajom hogy kettesbe találkoznak, miért nem lehetett várni par hetet míg találkozik az egész társaság?
20/28 A kérdező kommentje:
Szerintettek ezt még meg lehet beszélni? Egyébként könyörgött hogy ne szakítsak vele és hogy beszéljük meg csak nagyon feldúlt voltam és nem akartam megbeszélni de így napokkal később már megtudnám.
További kérdések: