Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
Figyelt kérdés
Sajnos 2 napja lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak, de még most se vagyok 100% ban biztos hogy jól döntöttem-e. A kapcsolatunk elején 3 évig együtt laktunk (már az se volt valami fényes), de munka miatt elköltöztem és innentől kezdődtek a problémák nagy része. Többször is volt olyan hogy 4 napig egyáltalán nem jelentkezett se telefonra se írásra. Megbeszéltük, megbocsátottam. Megismerkedet egy sráccal a baráti társasága által és a kérdezesem nelkül elment vele kettesbe talalkozni. (Már a kapcsolat elején leszögeztem hogy nekem nem fér bele ha mas fiúkkal találkozik kettesben. Nem hiszek a fiú lány barátságban.). Ezt is megbeszéltük mondta hogy sajnálja és nem fog többet ilyet tenni. Rá 2 hónappal megint rairt a srác hogy talalkozzanak ezt el is mondta nekem de mondtam neki ha elmegy vele kettesbe akkor azzal nagyon megbánt. Mondta nem fog vele. Most 2 napja derült ki hogy talalkoztak ketten ráadásul a barátnőm hivta, eszebe se volt hogy mar 3x mondtam ezzel nagyon megbánt és amikor rákérdeztem hazudott a találkozásról. Teljesen figyelmenkívűl hagyta az érzéseimet és a kérésemet + hazudott, nem tartotta be a szavát igy szakitottam. Szerintetek jó döntés volt?2023. febr. 26. 18:02
1/28 anonim válasza:
Ha nincs bizalom, akkor mindenképpen jól döntöttél! Ne sajnáld ezt a "kapcsolatot"! Lesz majd jobb lehetőséged ennél!
2/28 A kérdező kommentje:
Csak félek bennem van a hiba mert már 3. kapcsolatom megy tönkre hasonlók miatt...
2023. febr. 26. 18:06
3/28 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni!
1-es voltam.
4/28 NTBS válasza:
Szerintem jól döntöttél. Lehet, hogy rájön. Hogy, tévedett.
5/28 anonim válasza:
Jó döntés volt. Az ilyeneket jo tisztázni az elején ki mit vár el és akkor lehet gondolkozni még hogy megfelel igy vagy sem.
6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jól esik
2023. febr. 26. 19:41
8/28 anonim válasza:
Jól döntöttél, legalábbis én is így tettem volna.
9/28 anonim válasza:
Szia! Jò döntés volt, mert a lànyka „ingatag“ volt!
10/28 anonim válasza:
Hidd el nem te vagy a tulzottan féltékeny. Egy normális kapcsolatban a no, és a pasi se járkál ki random idegenekkel a másik nembol kettesben kávéra. Foleg nem ugy h a másik épp nincs ott. Jo, egy gyerekkori barát, akit mind a ketten ismertek, az teljesen már, de nem egy ilyen jott-ment illeto.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!