Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire rossz dolgot csináltam, vagy túlreagálja?
A férjem napelemes rendszert épített a házra és a pincében vannak az akkuk. Tegnap takarítottam és a ruhaszárító állványt levittem a pincébe és akkukra tettem, mert épp ott találtam neki helyet. Nem is volt ebből semmi probléma, semmi baj nem történt, de amikor a férjem fél nappal később meglátta ordibálni kezdett velem.
Soha nem beszélt így velem, akkor sem mikor megütöttem az autót, pedig akkor nagyon tartottam tőle, de végig kedves volt és még ő nyugtatgatott, most pedig egy semmiségért őrjöngött.
Ha az akkumulátorok nem egy zárt szekrényben vannak pl: [link] akkor határozottan nem volt bölcs dolog oda bármilyen fém tárgyat tenni.
Gondold el, hogy egy mezei 12 V-s autó akkumulátor erre képes: [link] akkor mire lehet képes egy ennél jóval nagyobb kapacitású akkumulátor pakk?! Összerakhatod a két kezedet, hogy megmaradt a házatok, mert adott esetben robbanni is képes.
Abszolút jogos volt a férjed kiakadása. Mondjuk én eleve elmondtam volna a játékszabályokat, hogy ezek az akkumulátorok tudnak nem viccesek is lenni.
A félreértések elkerülése végett abszolút lehet biztonságosan üzemeltetni otthon, néhány egyszerű szabályt betartva. Nem kell attól rettegni, hogy holnap vége mindennek :). Nyilván ha kísérted a sorsot az más tészta.
Elmondhatta volna szebben is, vagy amikor telepítette lefekteti a szabályokat hogy mit lehet mit nem. Az èn párom mindig előre felhívja ilyenekre a figyelmemet, hogy ebből ne legyen problèma.
Viszont aksikra tènyleg nem pakolunk semmit, alapból sem, főleg nem fèmet.percek alatt meglehet a baj.
Nem semmiség volt, te vagy a síkbuta, leégethetted volna a házat, és ott állnátok hontalanul, a biztosító meg röhögve nem fizetne, hát te okoztad a tüzet.
Nem magáért ordibált, hanem érted.
Nyilvánvalóan baromi balesetveszélyes volt, a ház pusztulását és ezzel együtt az egész család halálát okozhatta volna.
Ugyanakkor ha már megtörtént a dolog és van lehetőség kommunikálni, az ordibálás nem jó módszer.
Szóval igaza volt, de attól még lehet ezt normálisan is közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!