Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a sok csúnya incel miért nem változtat plasztikával a külsején, ha a fő problémájuk a rossz külsejük?
Ha ennyire zavarja őket a ronda arcuk, es a rossz testük, és ennek tudják be a sikertelenségüket, akkor miért nem valtoztatnak rajta? Számukra is elérhető a plasztikai sebészet, és a konditerem, és az igényes öltözködés. Azok a nők is igenybe veszik ezeket, akikre csorgatják a nyálukat. A legtöbb szép csaj is plasztikának köszönheti a szép külsőt, vagy a konditeremnek és az állandó diétázásnak. Tehát ők is tesznek a sikerért. Az incelek miért nem tesznek semmit, miért nem változtatnak azon, amin lehetne? (Ne gyertek az anyagi korlátokkal. Ha valaki valtoztatni akar, az összespórolja rá a pénzt, vagy vesz fel hitelt.)
Ha akarnának, akkor változtatnának rajta. Nekik is van rá lehetőségük a mai világban. Ehelyett miért jobb beletörődve utálni a nőket?
Én félig meddig tartom magam Incelnek, igaz én nem gyűlölöm a nőket, sokkal inkább beletörődtem hogy nekem ebben egyáltalán nem lesz sikerem. A külsőm a legfőbb oka, magas vagyok és nagyon vékony. Állandóan étvágy problémákkal küzdök 18 éves korom óta. Híznék de egyszerűen nem tudok. A kondi is csak fogyaszt, próbáltam és van időszak mikor újra ráveszem magam. A rohadt cigiről is egyszerűen nem tudok lemondani pedig pótcselekvés egészében. A másik negatívum a kommunikáció. Én elég nyitott beszédes közvetlen személyiség vagyok ami állítólag pont hogy rossz ómen manapság.eddig tökre azt hittem milyen jó hogy abszolút közvetlen vagyok, közben kiderült hogy már már taszító.
Nemtudom, ha nagyon ráfeküdnék lenne e érdemi változás, hiányzik egy társ de úgy gondolom 25 évesen már rég kifutottam az időből.
Hát igen, 1-es az ékes példája hogy valaki nem hajlandó áldozatot hozni azért, hogy legyen barátnője, de azért sóvárog utána. Pedig valószínűleg annyi elég lenne, hogy leszokik a dohányzásról, jönne az étvágy, szaladnának fel a kilók, lenne értelme edzeni, maradna egy csomó pénze is.
Szerintem már előre félnek, hogy hiába ölnek bele pénzt, energiát, ugyanúgy kudarc lesz a vége, ezért inkább bele se kezdenek. Vagy nincs rá pénzük, mert azért valljuk be egy plasztikai műtét milliós tétel.
Talán az incelek valahogy biztonságba érzik magukat a helyzetükben, az esélytelenek nyugalmával élnek, meg persze könnyebb mindenki mást okolni, mint saját magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!