Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után ráírni? Rossz ötlet?
Egyik társkereső alkalmazáson még régebben megismerkedtem egy lánnyal. Szerintem a dolog ott lett elrontva hogy kb 3 hónapig dumáltunk találkozó nélkül,de mivel más városban egyetemista,emiatt megdumáltuk hogy vizsgaidőszakban dumálunk.
Beszélgetés során célozgatott a szexre is,azonban sosem találkoztunk egymással. Amikor randira hívtam akkor azzal mentegetőzött hogy kicsit depressziós és nem szeretne találkozni. Utána hozzátette hogy emiatt ne tiltsam le és tartsuk a kapcsolatot.
Utána fél évig nem is tartottuk a kapcsolatot egyáltalán,majd ő volt az aki rám írt hogy mi van velem?!
Beszélgettünk,majd egy idő után elhalt a beszélgetés.
Azóta megint eltelt több mint fél év és többször is a fejemben jár ez a csaj.
Vajon butaság lenne ráírni? Oké,hogy ő mondta hogy ne tiltsam le és lehet tartani azért egymással a kapcsolatot,de mégis ott van bennem a szálka hogy egyszer már visszautasított (viszont mint írtam fél évvel később keresett )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!