Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igy jó ötlet ráirni facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy jó ötlet ráirni facebookon?

Figyelt kérdés

Szia!

Láttam a profilod, ha esetleg nincs párod mert nem láttam megjelölve, beszélgethetünk?

2019. okt. 11. 11:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye mondat.
2019. okt. 11. 11:43
 2/27 A kérdező kommentje:
Miért?
2019. okt. 11. 11:43
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt írd, hogy megakarod ismerni. Ne azzal kezdj, hogy látom szabadagazda. Meg pl: Nincs-e kedved beszélgetni?
2019. okt. 11. 11:48
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia cica! Látom nincs gazdád. Kb. nekem így jönne le... Gáz, egy kicsit sem érdekelnél ilyen indítással.
2019. okt. 11. 11:51
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyeneket én élből tiltom.
2019. okt. 11. 11:58
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá nyugodtan - valószínűleg naponta kb. 20 hasonló megkeresést kap és pont nagy ívben letojja.

A megközelítés jó - mármint, hogy kezdeményezel - de a face-n 0 körüli az esélyed próbálkozz inkább Tinderrel, vagy még inkább élőben :)

2019. okt. 11. 11:59
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

De én ezt nem is értem, hogy gondolod így kezdeni az ismerkedést... Az életben sem úgy megyünk oda egy idegenhez, hogy: Háj, szimpi vagy, beszélsz velem? :D

Vmi téma/ügy/stb. kapcsán hozzá kell szólni, segítséget kérni, stb. Gyanítom, te az életben sem tudsz kapcsolódni idegen (még) nőkhöz/férfiakhoz.

2019. okt. 11. 12:10
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ráírni jó ötlet, csak ne ezzel. Ezzel a mondattal való közeledés az esetek nagy százalékában ellenszenvet vált ki, annak ellenére, hogy őszinte. Ilyenkor egy kis füllentés nem árthat (Persze nem a legjobb módszer ezt szögezzük le!). Ha környékbeliről van szó, akkor például bevetheted a "Találtam egy leesett kulcsot." eset. Mert, ha nem az övé, akkor tudod tovább kérdezgetni még, hogy szerinte kié lehet. És, ha segít neked, akkor bókolhatsz neki, hogy borzasztóan kedves, és reméled, hogy beszélgethettek még, mert nagyon megfogott a személyisége. Ezzel jelzel is, de nem nyomulsz. Viszont, ha nem ismered/nem környékbeli, arra sajnos nincs ilyen haditechnikám. :D De ezt se fogd fel készpénznek, lehet lesz olyan, aki okosabb nálam, és mond jobbat. :)
2019. okt. 11. 12:13
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet a téma indítás. Pl. látod a képetés van olyan hobbija (mondok vmit: íjászkodik), akkor azzal kapcsolatban kérést, kérdést, segítséget kérni. Udvariasan, semlegesen. Aztán elindul egy beszélgetés, lehet további témákra terelni: közös ismerős, mit tud róla, stb. Mondom, fogalmam sincs. De ha szimpi vagy és kedves, vicces, és legfőképp az jön le, h szeretsz vele beszélgetni, akkor kialakulhat egy ismerősség, később barátság, és ha nem nyújtod el és találkozol is vele, akkor még szerelem is.

Nem tudom mennyire voltam érthető. Remélem segítettem vmit.

2019. okt. 11. 12:23
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nő csábász, ezért bocs ha nincs kiforrott technikám
2019. okt. 11. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!