Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igy jó ötlet ráirni facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy jó ötlet ráirni facebookon?

Figyelt kérdés

Szia!

Láttam a profilod, ha esetleg nincs párod mert nem láttam megjelölve, beszélgethetünk?

2019. okt. 11. 11:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%

*látod a képeit*

Még eszembe jutott, pl. látod vhol nyaralt. Ezzel kapcsolatban (a hellyel) kérhetsz segítséget De mondom, mindezt udvariasan, semlegesen. Nem kell rázúdítni, h jaj de szimpi, és igazából ismerkedni szeretnél vele. Ez később úgy is leesik a csajnak. :) De akkorra már picit megismer, megkedvel, és nem is fogja bánni, h így kezdeményeztél. ;)

2019. okt. 11. 12:27
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Bántott vki, h így bocsánatot kérsz? Basszus segíteni akarunk, mert még a végén így maradsz, ezzel a nem kiforrott technikával. :D
2019. okt. 11. 12:30
 13/27 A kérdező kommentje:
Akkor pl azért írjak rá mert láttam egy képet és az hol készült?
2019. okt. 11. 12:50
 14/27 anonim ***** válasza:
28%
Elmacskásodott a hátam
2019. okt. 11. 12:56
 15/27 anonim ***** válasza:

Mondjuk. Mert, neked nagyon tetszik ez a hely, pont ilyenről gondolkodsz, h jó lenne elmenni. Aztán utána kérdezhetsz is a helyről, persze udvariasan, csak ha van kedve segíteni, akkor megköszönnéd. Aztán stb.stb. Vmi téma. Iskola, munkahely, emberek, fiatalok szokásai, mivel értesz egyet, mivel nem, neki mi a véleménye.

Szóval, mint életben, beszélgetni kell. Te is így gondoltad, mert így szerettél volna indítani, h beszélgethetünk?

2019. okt. 11. 12:56
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
#14. Az a te személyes szoc. problémád. :) Nekem meg korog a gyomrom éhes vagyok. Van kajád, küldjél fénypostával. :)
2019. okt. 11. 12:58
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Utolsó, ha rám írsz még talán meghivnálak kajálni mert veled ellentétben én nem vagyok irigy.

2019. okt. 11. 13:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem mindegy mit írsz neki.

Végignézi a képeid és az alapján dönti el hogy válaszol vagy nem.

2019. okt. 11. 13:08
 19/27 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó, aki segített, meg aki éhes. :) Miért gondolod, h irigy vagyok? :)
2019. okt. 11. 13:42
 20/27 A kérdező kommentje:
Abból hogy te tapasztaltabb vagy és irigykedsz a tudásodra, mert nem tudtam hogy te írtad a segítő választ is
2019. okt. 11. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!