Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy jó ötlet ráirni facebookon?
Szia!
Láttam a profilod, ha esetleg nincs párod mert nem láttam megjelölve, beszélgethetünk?
*látod a képeit*
Még eszembe jutott, pl. látod vhol nyaralt. Ezzel kapcsolatban (a hellyel) kérhetsz segítséget De mondom, mindezt udvariasan, semlegesen. Nem kell rázúdítni, h jaj de szimpi, és igazából ismerkedni szeretnél vele. Ez később úgy is leesik a csajnak. :) De akkorra már picit megismer, megkedvel, és nem is fogja bánni, h így kezdeményeztél. ;)
Mondjuk. Mert, neked nagyon tetszik ez a hely, pont ilyenről gondolkodsz, h jó lenne elmenni. Aztán utána kérdezhetsz is a helyről, persze udvariasan, csak ha van kedve segíteni, akkor megköszönnéd. Aztán stb.stb. Vmi téma. Iskola, munkahely, emberek, fiatalok szokásai, mivel értesz egyet, mivel nem, neki mi a véleménye.
Szóval, mint életben, beszélgetni kell. Te is így gondoltad, mert így szerettél volna indítani, h beszélgethetünk?
Köszönöm a segítséget!
Utolsó, ha rám írsz még talán meghivnálak kajálni mert veled ellentétben én nem vagyok irigy.
Majdnem mindegy mit írsz neki.
Végignézi a képeid és az alapján dönti el hogy válaszol vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!