Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy jó ötlet ráirni facebookon?
Szia!
Láttam a profilod, ha esetleg nincs párod mert nem láttam megjelölve, beszélgethetünk?
Hm....
Megmondom őszintén, női oldalról én pl eleve nem szoktam ezekre az egymondatosokra reagálni sem. (Mondjuk évek óta van párom is)
Végiggondolva csak akkor válaszoltam, ha
a.) az illető tényleg megerőltette magát, és nem idevágott 2 mondatot, hanem kicsit hosszabban írt, és láttam, hogy beletette picit magát, a személyiségét is. Azok megérdemeltek egy választ is - még ha elutasító is, mert van párom.
b.) tényleg szinte tök mindegy mit írsz. Őszintén, ha bárki képe kapcsán is kezdesz el írni, úgy is tudni fogja, hogy qrvára nem a táj érdekel. :D
Ennyi erővel meg visszakanyarodva az a) ponthoz, simán kezdhetsz végül is ismerkedősebb, de finom szöveggel, csak ne ilyen általános sablonnal, hanem próbálj meg magadról is domborítani, vagy írd bele pl, miért írsz rá, miért gondoltál rá, hogy jobban is megismernéd, ilyen dolgok. A fenti mondatot ctr +c ctrl+v-zheted 100 embernek is, de tök fölösleges...
Ennél esküszöm még az is jobb, ha valami kamu dumával írsz rá, hogy "végre megtaláltalak, veled beszéltem a minap hogy elhívlak kávézni, ha megtalállak a facebookon. Most sikerült, szóval áll a kávé"?
De őszintén, facebookos random ráírástól mit lehet várni? Ez konkrétan olyan, mint egy hideghívással foglalkozó üzletkötő... De tényleg.. Kb ennyi a siker rátád, mint náluk.
Szóval próbálkozz inkább társkeresőn, de ott is vigyél bele picit többet, mint a fenti átlagos mondat. Ott már mehet a tájképes cucc is. A humor meg végképp nem hátrány persze, ha netán azt is teszel a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!