Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne ráírni?
Szerelmet vallottam egy lánynak, de visszautasított, úgyhogy eléggé magam alatt vagyok. Van egy másik lány, aki régebben tetszett (bár szerelmes nem voltam belé, és nem is mondtam neki, hogy tetszik), beszélgettünk is egy kicsit, ám abbamaradt a dolog.
Szerintetek jó ötlet lenne megint ráírni és elhívni valahova? Néha csak arra a lányra tudok gondolni, aki visszautasított, néha viszont úgy érzem, hogy ha újra megtetszene valaki, talán túl tudnék lépni rajta. Viszont kissé aggódom is, mert ha ezt a lányt jobban megismerném, és ő is megtetszene, de ő se viszonozná, akkor utána még jobban magam alatt lennék.
Ti mit tennétek?
Ezt hívják kapcsolatfüggőségnek. Ha az egyik dob, akkor azonnal keresünk egy másikat, nem baj az, ha az egy régi valaki volt, de azonnal legyünk valakivel, nehogy aztán egyedül maradjunk.
Miért félsz egyedül lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!