Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feministák! Az alábbi nő viselkedésével sincs semmi gond? Nagyon kíváncsi vagyok...
Adott egy nő ismerősöm, aki nekem mindig is nagyon tetszett. Tudvalevő, hogy bántalmazó kapcsolatban volt fél éven át, és az előtte lévő pasija pedig 4 hónap után megcsalta. 22 éves. Más tapasztalata nincs. Vagyis de, volt egy pasija, aki 2 hétig szexelt vele, majd egyszer csak letiltotta, eltűnt.
A szakítása környékén végre szóba elegyedtünk, nagyon nagyon nagyon jól kijöttünk egymással. Sokat beszélgettünk, és elmentünk együtt egy koncertre, mert mindketten szeretjük a bandát.
Természetesen a tettek mezejére léptem: Közöltem, hogy szeretnék tőle többet, de ő elutasított arra hivatkozva, hogy nemrég szakadt el egy bántalmazótól, nem akar most kapcsolatot. Mondtam, hogy én lazább viszonyban is benne vagyok, érezzük jól magunkat, megértem, ha nem kellenek még neki kötöttségek, de erre is erősen nemet mondott, hogy ő nem olyan. De maradhatunk barátok.
Először azt mondtam, hogy rendben van, de másnapra elborult kissé az elmém, és megírtam, hogy szerintem nincs rendben az, hogy elzárkózik egy teljesen korrekt, normális embertől, talán el kellene gondolkodnia, miért csak bántalmazó, kihasználó kapcsolatai voltak, és a következő ilyennél majd emlékezzen erre, hogy lekoptatott egy normális embert.
Tudom, hogy nagy közhely, le is leszek itt most cseszve, tudom, hogy úgysem érti most meg, de a mondandóm igazságtartalmából nem engedek, tudom, hogy igazam van. Válaszul szó nélkül letiltott a kisasszony, ennyi járt nekem a "maradjunk barátok" és a sok-sok beszélgetés után.
1 hét se telt el, amikor összefutottunk egy közeli szórakozóhelyen, ahol smároláson kaptam egy másik pasival, aki még a fenekét is fogdosta.
Később megkérdeztem, hogy ez mégis mi volt, most hol van az, hogy ő nem akar még semmit, meg ő "nem olyan". Erre teljesen bepöccent, hogy nekem semmi közöm hozzá, azt csinál, amit akar. Mondtam, hogy mindenkinek van köze, mert közpénzből megy a rendőrség majd ha megint valami bántalmazót szed össze meg emberek pénze kell ahhoz is, hogy védett házak, anyaotthonok létezzenek. Így mindenkinek érdeke, hogy megkérdezzenek egy nőt, hogy MIT CSINÁL, főleg, ha csak bántalmazó, megcsaló paraszt jutott neki, és aki kihúzta volna a csávából, azt elküldi. Kérdeztem, hogy ugye a külsőm miatt nem kellettem-e.
Erre már rikácsolt, hogy IGEN, KÉPZELD, AMIATT IS, de hogy én is egy bántalmazó, elmebeteg vagyok, csöbörből vödörbe menne, és takarodjak elfele mielőtt ő szól a biztonságiaknak.
Jó, innen már nem volt mit tenni, leléptem, nem tervezek hozzá többé szólni.
De lelkileg nagyon lenn vagyok és nagyon el vagyok képedve, hogy már ide jutottunk hogy így mernek egyesek viselkedni más emberekkel és a többség az ilyet ünnepli.
Szóval főleg feministáktól kérdezem: Szerintetek rendben van ez, hogy ez a viselkedés mindennapos, véletlenül sem funkcionál társadalmi görbetükörként?
Vannak bajok a nő viselkedésével, de a kérdező is kva gáz. Csak az a baj hogy ő azt hiszi jó ember és jól csinált mindent.
"Mondtam, hogy mindenkinek van köze, mert közpénzből megy a rendőrség majd ha megint valami bántalmazót"
Keress fel egy szakembert kérdező.
AMúgy ügyes a csaj, pont elkerült egy bántalmazót amikor kibszott a pitsába téged.
"gy mindenkinek érdeke, hogy megkérdezzenek egy nőt, hogy MIT CSINÁL,"
Te vagy QRVA beteg vagy, vagy TROLL vagy.
18 leírt mindent...
Te lennél a normális férfi? 🤣 Hú bammeg...inkább 20 macska.
N 30
Te annyira vagy nő 75, mint én a dalai láma.
Annál betegebb nem is lehetne valaki, mint mikor rámászik egy kis szex reményében egy nőre, akiről tudja, hogy bántalmazva volt, mondván úgy hátha könnyebben beadja a derekát, majd mikor ez nem történik meg, akkor még ő van felháborodva, nekiáll hisztizni és azt hallucinálja, hogy neki joga van bárkit is elszámoltatni a magánéleti döntéseivel kapcsolatban. Az ilyen ember is a bántalmazó emberek egy típusa, akit messziről kerülni kell.
Mindenki azzal van együtt, akivel csak akar, nincs ebben semmi inkorrektség!
Nem tudtál méltósággal elfogadni egy elutasítást, amiben semmi bántó nem volt a lány részéről.
Helyette sértett egóból reagáltál, lenézően, lekezelően és számonkérően, amivel te magad bizonyítottad, hogy nem kezelted volna egy kapcsolatban sem egyenrangú félként őt, és már most kimutattad a fogad fehérjét, csak láthatóan nincs annyi önreflexiód, hogy felismerd, hogy érzelmi bántalmazás kategória az a kommunikációd a lány irányába, amit itt leírtál.
Gyakori, hogy a saját lelki mechanikáinkra vakfoltunk van, szóval talán érdemes lenne elgondolkozod azon, hogy ha ennyi hozzászóló túlnyomó többsége máshogy látja ezt a kérdést, és máshogy ítéli meg a leírt történetben tanúsított viselkedésedet, mint te, akkor biztosan ők jönnek-e a forgalommal szemben az autópályán.
Kérdező!
A #77 válaszból nagyon sokat tanulhatsz.
Felteszem, hogy igaz az egész sztori, akkor egy magabiztos férfi nem így reagált volna... Legyen tartás benned! A csaj elment veled koncertre (amúgy a lányok csak olyan fiúval mennek el kettesben ilyen helyre aki bejön nekik.)
Tiszteletbe kellett volna tartani a döntését és segíteni neki talpra állnia! Ő baja, hogy nem látja benned a lehetőséget. Menni a következő nőre, ennyi.
Majd rájön mit vesztett, ha megint egy ilyenbe botlik bele vagy elesik. Te igazi úriember maradtál volna. És akkor Te tilthatod le vagy dobhatod "hogy van elég barátom" ha hülyíteni akar utána valamivel + és nem tiszteli amit tettél érte.
Így azt fogja gondolni, hogy egy idiótával kevesebb...
"Így azt fogja gondolni, hogy egy idiótával kevesebb..."
Nos. A kérdező személyében valóban egy bántalmazó idiótával kevesebb.
Abban igazad van, hogy a kérdezőnek simán tovább kellett volna lépnie, de nem tette, mert bajok vannak a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!