Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feministák! Az alábbi nő viselkedésével sincs semmi gond? Nagyon kíváncsi vagyok...
Adott egy nő ismerősöm, aki nekem mindig is nagyon tetszett. Tudvalevő, hogy bántalmazó kapcsolatban volt fél éven át, és az előtte lévő pasija pedig 4 hónap után megcsalta. 22 éves. Más tapasztalata nincs. Vagyis de, volt egy pasija, aki 2 hétig szexelt vele, majd egyszer csak letiltotta, eltűnt.
A szakítása környékén végre szóba elegyedtünk, nagyon nagyon nagyon jól kijöttünk egymással. Sokat beszélgettünk, és elmentünk együtt egy koncertre, mert mindketten szeretjük a bandát.
Természetesen a tettek mezejére léptem: Közöltem, hogy szeretnék tőle többet, de ő elutasított arra hivatkozva, hogy nemrég szakadt el egy bántalmazótól, nem akar most kapcsolatot. Mondtam, hogy én lazább viszonyban is benne vagyok, érezzük jól magunkat, megértem, ha nem kellenek még neki kötöttségek, de erre is erősen nemet mondott, hogy ő nem olyan. De maradhatunk barátok.
Először azt mondtam, hogy rendben van, de másnapra elborult kissé az elmém, és megírtam, hogy szerintem nincs rendben az, hogy elzárkózik egy teljesen korrekt, normális embertől, talán el kellene gondolkodnia, miért csak bántalmazó, kihasználó kapcsolatai voltak, és a következő ilyennél majd emlékezzen erre, hogy lekoptatott egy normális embert.
Tudom, hogy nagy közhely, le is leszek itt most cseszve, tudom, hogy úgysem érti most meg, de a mondandóm igazságtartalmából nem engedek, tudom, hogy igazam van. Válaszul szó nélkül letiltott a kisasszony, ennyi járt nekem a "maradjunk barátok" és a sok-sok beszélgetés után.
1 hét se telt el, amikor összefutottunk egy közeli szórakozóhelyen, ahol smároláson kaptam egy másik pasival, aki még a fenekét is fogdosta.
Később megkérdeztem, hogy ez mégis mi volt, most hol van az, hogy ő nem akar még semmit, meg ő "nem olyan". Erre teljesen bepöccent, hogy nekem semmi közöm hozzá, azt csinál, amit akar. Mondtam, hogy mindenkinek van köze, mert közpénzből megy a rendőrség majd ha megint valami bántalmazót szed össze meg emberek pénze kell ahhoz is, hogy védett házak, anyaotthonok létezzenek. Így mindenkinek érdeke, hogy megkérdezzenek egy nőt, hogy MIT CSINÁL, főleg, ha csak bántalmazó, megcsaló paraszt jutott neki, és aki kihúzta volna a csávából, azt elküldi. Kérdeztem, hogy ugye a külsőm miatt nem kellettem-e.
Erre már rikácsolt, hogy IGEN, KÉPZELD, AMIATT IS, de hogy én is egy bántalmazó, elmebeteg vagyok, csöbörből vödörbe menne, és takarodjak elfele mielőtt ő szól a biztonságiaknak.
Jó, innen már nem volt mit tenni, leléptem, nem tervezek hozzá többé szólni.
De lelkileg nagyon lenn vagyok és nagyon el vagyok képedve, hogy már ide jutottunk hogy így mernek egyesek viselkedni más emberekkel és a többség az ilyet ünnepli.
Szóval főleg feministáktól kérdezem: Szerintetek rendben van ez, hogy ez a viselkedés mindennapos, véletlenül sem funkcionál társadalmi görbetükörként?
"Rendben, akkor az állam és a társadalom meg nem tartozik neki védelemmel ha megint önként belesétál a bajba."
Most került el éppen egyet, hogy elhajtott a pitsába.
Már eleve az is gáz, hogy a szakításakor rárepülsz egy nyilvánvalóan érzelmi zavarban lévő csajra, de ez csak azért nem tűnik fel neked, mert láthatóan ez a kiszolgáltatottság volt eleve az, amire elkezdted hegyezni a füledet.
Láthatóan nem emberként, hanem valamiféle háziállatként tekintesz rá, magadra meg karitatív jószívű megmentőként, aki hajlandó örökbefogadni a kis bántalmazott lényt a menhelyről, ahol hű, de sok bántalom érte. Nem vársz érte mást, csak némi szexuális szolgáltatásban formát öltő hálát, ha már voltál olyan jó arc, hogy megmentetted és kétszer megsimogattad a kis cuki buksiját. Ezért nyilván jár a cumi, te kib@szott grál lovag.
Aztán amikor nem akar ezzel a nemes felajánlásoddal élni, sőt nem rest maga megoldani a saját jólétét, akkor te meg komplett árulást hallucinálsz, meg feminista rémuralmat.
A bemutatkozásod alapján nem vagy jó ember, ellenkezőleg, egy érzelmi nyomorék, gyanúsan éretlen személyiséggel.
Ez a csaj most résen volt és megúszta, de legyen egy csepp belátás benned és - ha másért nem, hát az emberi létezés minimumának eléréséhez - keress egy jó szakembert magadnak.
42
Jaj, nem ütsz meg senkit? És? Ez aza alap, de mellette már most, mikor még csak kapcsolatban sem voltatok, elszámoltatod, felelősségre vonod és kiakadsz. Egy mérgező és bántalmazó alak vagy. (csak a pofon maradt el).
Kérdező
Az ember az alapján dönt egy párkapcsolat kapcsán amit előtte lát.
Te toxikusan viselkedtél. Éppen ezért nincs oka senkinek sem feltételezni, hogy egy párkapcsolatban nem lennél az.
Azt mondod, hog ynem lennél az? Hát pff, a viselkedésed mást mutat.
Egyébként azzal, hogy bepróbálkoztál egy szexkapcsolattal, azzal is azt mutatod, hogy pont leszartad a "gyógyulási idejét". Ugyanis éppúgy lehettél volna támogató, ha közben nem dugod. Sőt, ami azt illeti, pont, hogy bizonyítottad volna az őszinte és valóban odaadó mivoltodat, ha úgy is segítesz neki, hogy elutasított.
De elutasított, így rámentél a "Mindegy, de legalább hadd dugjam meg" logikára. Bravó.
Szomorú, hog ynem látod, de semmi nem utal arra, hogy te tényleg egy odaadó, jó párja lennél egy nőnek, és nem lennél toxikus. Legalábbis a leírtak mind az ellenkezőjét sejtetik.
Azért tiltott le JOGOSAN, mert visszautasított erre, te ahelyett, hogy elfogadtad volna, hozzá vágod a múltját!! (MINTHA AZ Ő HIBÁJA LENNE, HOGY BÁNTALMAZTÁK); legbasztad szinte, hogy mi az hogy nem a te álltalad elfogadott időn belül dolgozza fel a sérelmeit.
Ja és nem értem neked mi közöd van a közpénzhez. Neharagudj, de azért mert te fizeted az adót nehogy már azt képzeld, hogy jogod van tőled független embertől bármit is számonkérni...
Minden nőnek joga van ahhoz, hogy azzal legyen akit akar.
Nem kéne szerintem a férfitársaidat is szídni elítélni mert "jóképű csodakanok akik ezt meg azt csinálják".
Már csak azért sem vagy normális, mert úgy gondolod, hogy azóta van több bántalmazó mióta a nőknek egyenlő jogaik vannak, tehát a nők hibája, hogy te és a hozzád hasonló faszok bántalmazzák őket...
Szállj le a magas lóról.
"Nem fogod fel, hogy én nem ütök meg senkit??? "
Ha nekem valaki ismerkedéskor azt mondja, hogy ő nem üt meg senkit, akkor abban a pillanatban távozom.
Utoljára mondom: ÉN NEM BÁNTALMAZOK NŐKET.
"Ha nekem valaki ismerkedéskor azt mondja, hogy ő nem üt meg senkit, akkor abban a pillanatban távozom."
Ja, mész, ahhoz, aki megüt, de cserébe jól néz ki :D
Kb 10-11 éve találkoztam itt az oldalon egy incellel, aki hasonlókat írt, hogy ő kedves, odaadó, a tenyerén hordonzá a nőt, képtelen lenne bántani stb, csakhát a nőknek a rosszfiúk kellenek, stb... Egész hosszan leveleztünk, úgy kellett lebeszélni az öngyilkosságról. Azt tervezte, hogy szilveszterkor túladagolj amagát nyugatatóval és flexszel (!!!) felvágja az ereit.
Ami ijesztő volt, hogy a szilveszter utáni időszakban valóban nem lehetett elérni. De végül kb egy évvel később újra összefutottam vele.
Mesélte, hogy végül nem lett öngyilkos. Találkozott egy lánnyal, tök jó volt, és végül össze is jöttek. Nem is értette miért jön össze vele a srác, hsizen nem énz ki jól stb stb...
Aztán pár hónap járás után a srác elkezdett éfltékenykedni, hogy a csaj biztos másokkal találkozgat a tudta nélkül, biztosan csalja valami jóképűvel meg őt csak szánalomból tartja magánál. A csaj persze mondta, hogy ez hülyeség, de a srác nem hitt neki. Követte az utcán meg kémkedett a telefonja meg az üzenetei után stb...
Végül egy ilyen féltékenységi rohamában megverte a csajt.
A csaj feljelentette, kapott egy szép bírságot és egy távoltartási végzést.
A csaj nem csalta, teljesen normális kapcsolat lett volna... ha a srác komplexusai nem sz*rtak volna bele.
Ismétlem, ő azt hírdette, hogy ő mennyire a tenyerén hordozná a nőket... hát... vlaóban a kezével illette, csak épp másképp...
Szóval bocs kérdező, de a viselkedésednek jobban hiszek, mint as zavaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!