Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feministák! Az alábbi nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feministák! Az alábbi nő viselkedésével sincs semmi gond? Nagyon kíváncsi vagyok...

Figyelt kérdés

Adott egy nő ismerősöm, aki nekem mindig is nagyon tetszett. Tudvalevő, hogy bántalmazó kapcsolatban volt fél éven át, és az előtte lévő pasija pedig 4 hónap után megcsalta. 22 éves. Más tapasztalata nincs. Vagyis de, volt egy pasija, aki 2 hétig szexelt vele, majd egyszer csak letiltotta, eltűnt.

A szakítása környékén végre szóba elegyedtünk, nagyon nagyon nagyon jól kijöttünk egymással. Sokat beszélgettünk, és elmentünk együtt egy koncertre, mert mindketten szeretjük a bandát.

Természetesen a tettek mezejére léptem: Közöltem, hogy szeretnék tőle többet, de ő elutasított arra hivatkozva, hogy nemrég szakadt el egy bántalmazótól, nem akar most kapcsolatot. Mondtam, hogy én lazább viszonyban is benne vagyok, érezzük jól magunkat, megértem, ha nem kellenek még neki kötöttségek, de erre is erősen nemet mondott, hogy ő nem olyan. De maradhatunk barátok.

Először azt mondtam, hogy rendben van, de másnapra elborult kissé az elmém, és megírtam, hogy szerintem nincs rendben az, hogy elzárkózik egy teljesen korrekt, normális embertől, talán el kellene gondolkodnia, miért csak bántalmazó, kihasználó kapcsolatai voltak, és a következő ilyennél majd emlékezzen erre, hogy lekoptatott egy normális embert.

Tudom, hogy nagy közhely, le is leszek itt most cseszve, tudom, hogy úgysem érti most meg, de a mondandóm igazságtartalmából nem engedek, tudom, hogy igazam van. Válaszul szó nélkül letiltott a kisasszony, ennyi járt nekem a "maradjunk barátok" és a sok-sok beszélgetés után.

1 hét se telt el, amikor összefutottunk egy közeli szórakozóhelyen, ahol smároláson kaptam egy másik pasival, aki még a fenekét is fogdosta.

Később megkérdeztem, hogy ez mégis mi volt, most hol van az, hogy ő nem akar még semmit, meg ő "nem olyan". Erre teljesen bepöccent, hogy nekem semmi közöm hozzá, azt csinál, amit akar. Mondtam, hogy mindenkinek van köze, mert közpénzből megy a rendőrség majd ha megint valami bántalmazót szed össze meg emberek pénze kell ahhoz is, hogy védett házak, anyaotthonok létezzenek. Így mindenkinek érdeke, hogy megkérdezzenek egy nőt, hogy MIT CSINÁL, főleg, ha csak bántalmazó, megcsaló paraszt jutott neki, és aki kihúzta volna a csávából, azt elküldi. Kérdeztem, hogy ugye a külsőm miatt nem kellettem-e.

Erre már rikácsolt, hogy IGEN, KÉPZELD, AMIATT IS, de hogy én is egy bántalmazó, elmebeteg vagyok, csöbörből vödörbe menne, és takarodjak elfele mielőtt ő szól a biztonságiaknak.

Jó, innen már nem volt mit tenni, leléptem, nem tervezek hozzá többé szólni.

De lelkileg nagyon lenn vagyok és nagyon el vagyok képedve, hogy már ide jutottunk hogy így mernek egyesek viselkedni más emberekkel és a többség az ilyet ünnepli.

Szóval főleg feministáktól kérdezem: Szerintetek rendben van ez, hogy ez a viselkedés mindennapos, véletlenül sem funkcionál társadalmi görbetükörként?

2023. febr. 15. 12:57
 21/92 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Csak és kizárólag azért próbálkoztál be nála, mert azt remélted, hogy majd lesz egy lik, amit használhatsz. Gondoltad, könnyített pálya, mert bántalmazzák, ezért majd egyből a lábaid, mint valami oltár elé omlik, és te felemelheted, és ezért ő örökké hálás lesz majd neked. A te segítségednek márpedig ára van, nem is kicsi, de pont ezért csinálod. Amúgy megérdelemted volna, hogy felmossák veled a padlód, kis agresszív röfike! 😂

tanács: Tartsd magad távol a kiszolgáltatott nőktől, próbálkozz olyan nőknél, akik nem szorulnak rád!

2023. febr. 15. 13:25
 22/92 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor az állam és a társadalom meg nem tartozik neki védelemmel ha megint önként belesétál a bajba.
2023. febr. 15. 13:29
 23/92 anonim ***** válasza:
99%

"el kellene gondolkodnia, miért csak bántalmazó, kihasználó kapcsolatai voltak, és a következő ilyennél majd emlékezzen erre, hogy lekoptatott egy normális embert."

Ebből és a kérdésed további kifejtéséből is süt, hogy egyáltalán nem vagy "rendes srác". Áldozathibáztató, manipulatív, frusztrált ember vagy, aki a nulladik percről verbálisan bántalmaz. Itt neked kéne elgondolkoznod, nem a random lánynak, aki semmivel nem tartozik neked.

2023. febr. 15. 13:30
 24/92 anonim ***** válasza:
99%

Istenem, te tényleg nem érted?

Magánszemélyek között nincsenek jogi kötelezettségek, a társadalom és az állam között van; ez az állam lényege.

Kérlek, kérlek, sose legyen gyereked, főleg lányod ne.

2023. febr. 15. 13:31
 25/92 anonim ***** válasza:
99%

"közpénzből megy a rendőrség majd ha megint valami bántalmazót szed össze meg emberek pénze kell ahhoz is, hogy védett házak, anyaotthonok létezzenek. Így mindenkinek érdeke, hogy megkérdezzenek egy nőt, hogy MIT CSINÁL,"

Ha így aggódsz a közpénzért, akkor legyél szíves inkább az agresszív férfiakon számonkérni ezeket a közügyeket, ahelyett, hogy bántalmazott nőkkel emberkednél.

2023. febr. 15. 13:32
 26/92 Ollókezű Edward ***** válasza:
99%

Egy potenciális bántalmazótól már megmenekült, mikor lekoptatott téged.

De amúgy nagyon vicces, ahogy leleplezed magad. *Buhuhú, nem akar velem kúrni, hát verjék agyon!*

Ne legyél már ennyire elborult, ember! 😂

2023. febr. 15. 13:34
 27/92 anonim ***** válasza:
99%

"ha megint baj lesz, akkor ne hívjon rendőrt és ne sírjon menedékért nőjogi szerveknél"

ÍGY értettem, hogy beteg állat vagy. A biztonsághoz és segítséghez mindenkinek joga van, amit nem veszít el attól, hogy téged visszautasított (még akkor sem, ha tényleg rendes ember lennél, ami nem vagy).

2023. febr. 15. 13:35
 28/92 anonim ***** válasza:
99%

Kérdező, te nem vagy rends srác.

Ráadásul a csaj megmondta, hogy nincs készen lelki közelségre.

Erre te mondod, hogy eg yköteltenebb, jól érezzük magunkat, besélgetős dolog legyen. Ami kvára továbbra is lelki közelséget jelent, csak elköteleződés nélkül!

Az, hogy smárolt a dizsiben valakivel, az minden, csak nem lelki közelség.

Hozod itt az erkölcs-csőszt, meg az adófizetők pénze blabla, de közben izomból gázolsz bele más életébe és nem fogod fel, hogy a nem az nem.

És olyan nehéz elképzelni, hogy barátként jó voltál, de intim kapcsolatra nem akart? Te talán képes lennél összejönni vagy szexelni bármelyik barátoddal? Bízom benne, hogy nem.

És te mit tennél, ha egy barátod bejelentené, hogy párkapcsolatot akar veled, aztán amikor ezt elutasítod - merthát a barátod - akkor azt, hogy akkor legalább szexeljetek... és amikor ezt is elutasítod, akkor átcsap toxikusba és elkezdi osztani az észt, hogy ő mennyivel jobb, mint mások? Erre te talán tudnál jó pofát vágni?

2023. febr. 15. 13:35
 29/92 A kérdező kommentje:
Szerintem a nőknél van a ladba. Azt kifejtettem, hogy olyan férfiaknál ez természetes folyamat, akik annyira jó pasik, hogy csüngnek rajtuk a nők. Amikor mindig van újabb és újabb lehetőség, akkor átalakul a dolgok súlya. A nők termelik ki ezeket az alakokat. Persze régen is voltak bántalmazók, de közel sem annyi, mint ma. És az mindent elárul, hogy azóta még több a bántalmazó, amióta a nők egyenlő jogokkal rendelkeznek. Tehát régen rá lehetett fogni a kiszolgáltatottságra, de most már arra sem, mivel egyenlőek a jogaik.
2023. febr. 15. 13:36
 30/92 anonim ***** válasza:
97%

"az állam és a társadalom meg nem tartozik neki védelemmel ha megint önként belesétál a bajba."

De igen, tartozik. Nem, nem az áldozat felelőssége, ha egy másik ember bántalmazza. Tényleg remélem, hogy csak trollkodsz, de az ég kíméljen meg tőled minden nőt.

2023. febr. 15. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!