Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 37 évesen egy gyerekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 évesen egy gyerekkel valaha gondolhatja úgy, hogy új életre vágyik?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akiért már 2 éve oda vagyok. Néha eltudtam nyomni érzést és összeszedtem magam, gondolván, ez a vonat elment, családja van. Hiába kedveljük egymást, késő.

Vajon az életben manapság egy 37 éves férfi családdal maga mögött gondolhatja azt, hogy új életet kezd egyszer? Vagy általában már kitart az ember, ha így belemászott?

Szerető soha nem lennék, de bármeddig várnék rá. Hátha egyszer valami miatt elválnak és az élet esélyt ad nekem vele.

Mit gondoltok? Gondolkodott már így valaki? Sikerült valakinek valaha hasonló? Hogy vártál valakire évekig és egyszer csak esély jött az élettől?

2023. jan. 24. 08:58
1 2 3 4
 31/33 Mathus ***** válasza:
52%

#28: ahhoz hogy ne csald meg a másikat, ahhoz nem kell lopakodó üzemmódra váltani :)))

ha nem akarsz alkoholt inni, akkor nem mész be a Sparba/Aldiba, hanem onnantól csak a piacon vásárolsz?

2023. jan. 25. 15:49
 32/33 A kérdező kommentje:
31- jogos
2023. jan. 27. 13:18
 33/33 A kérdező kommentje:
Most már hét hónapja nem láttam és nem beszéltem vele. Nem múlt el, sőt... Kín
2023. dec. 27. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!