Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még esély valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély valaha?

Figyelt kérdés
Sokáig ismerkedtünk egy sráccal, de a kapcsolat valahogy nem jött össze, de beszéltünk utána is, viszont elég hülyén viselkedtem, és letiltott. Pár hét után hiányzott már nagyon a beszélgetésünk, egy másik fiókból bocsánatot kértem tőle (a tiltás megkerülése miatt is), amire egy mosollyal annyit válaszolt, hogy nincs semmi baj. Erre annyit írtam, hogy köszi, mire megint letiltott. :( Most már nyilván nem próbálkozom, de szerintetek van arra esély, hogy valaha felold és beszélgetünk újra? Nem vagyok szerelmes, de úgy hiányzik.
2022. aug. 19. 20:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Annyira kíváncsi vagyok , mi az ami miatt tiltott konkrétan?

Benyomtàl vmi red flaget ?

Obektivebben tudnánk mérlegelni

2022. aug. 19. 20:20
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem, csak szerinte nagyon nyomultam. Más kommunikációs igényeink vannak, én sokszor írtam neki, ő meg nem szeret chatelni. Néha tök jókat beszélgettünk, máskor meg egyszavas mondatokban válaszolt, vagy max lájkolt.
2022. aug. 19. 20:23
 3/26 A kérdező kommentje:
És néha számon is kértem tőle, ebből lett elege. Biztos azt hitte, most is nyomulni akarok, de már nem tettem volna.
2022. aug. 19. 20:24
 4/26 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Nem lehet, hogy megtudott rólad valamit, amire te magad sem vagy büszke...?
2022. aug. 19. 20:26
 5/26 A kérdező kommentje:

Az életkor nem túl fontos, amúgy idősebb vagyok nála. Nem, semmi ilyen nincs, amit megtudhatott, a "hisztimmel" borítottam ki. És hogy erőltetett lett a kapcsolatunk.

Ő egyébként párkapcsolatot akar, csak nem velem. De ez már nem is erről szólt.

2022. aug. 19. 20:30
 6/26 anonim ***** válasza:
Azért, a leírtak alapján, engem érdekelne az életkorotok, azzal már be tudnám határolni a dolog természetét. Privátban megküldhetnéd ha nem baj, mert ez számomra 16-17 évesnek érződik.
2022. aug. 19. 20:32
 7/26 A kérdező kommentje:
Jóval több :) Leírva tényleg nagyon gyerekes a dolog, de harmincas korosztályra gondolj.
2022. aug. 19. 20:35
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

a "hisztimmel" borítottam ki. - Ez jogos érv.

És hogy erőltetett lett a kapcsolatunk. - Ez is, csak valamivel kevésbé.

Ő egyébként párkapcsolatot akar, csak nem velem - Ez a legjogosabb érv.

Segítettem eloszlatni a kételyeid? :)

2022. aug. 19. 20:39
 9/26 A kérdező kommentje:
"De ez már nem is erről szólt."
2022. aug. 19. 20:41
 10/26 A kérdező kommentje:

#8 Szóval szerinted már soha többé nem akar velem beszélni?

Nem először tiltott le, de eddig mindig feloldott pár héten belül, mert hiányoztam neki. Ez már nem szerelemről szól, hanem valamilyen emberi vagy hogy is mondjam vonzalom.

2022. aug. 19. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!