Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá hogy ebből a távkapcsolatból valaha igazi párkapcsolat lesz?
Minden csak tőletek függ, mástól nem. Ha szeretitek egymást és egymást akarjátok, akkor természetesen minden lehetséges. Ápoljátok a kapcsolatot, és amint lehetséges költözzetek össze.
Szerintem előbb fejezze be a sulit, és utána tervezzétek a közös jövőt, addig meg mindenki maradjon ott, ahol van. Ez csak a saját véleményem. A döntés a tiétek.
Mi a párommal 2 és fél éve vagyunk távkapcsiban. Táv 200 km. Az összeköltözést tervezzük, csak ahhoz előbb munkát kéne találni. Júniusban fejeztem be a sulit és még nem találtam sajnos melót. Úgyhogy, amint ez sikerül, lesz tapasztalatom, majd összeköltözünk.
Nagyon szeretjük egymást, és a jövőt is együtt tervezzük.
Nektek kell eldönteni, hogy mit akartok, folytatni, vagy abbahagyni.
Szokták is mondani, hogy áldozatok nélkül nincs előre lépés, vagy győzelem.
El kell döntened, hogy miatta érdemes-e feladnod azt amit itt elértél, vagy sem.
De egyenlőre szerintem várj vele, ez még nagyon friss kapcsolat, majd ha eltelik 2-3 év, és még mindig együtt vagytok, na akkor már elgondolkodhatsz azon, hogy válts.
Addig meg szerintem teljesen felesleges ezen agyalnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!