Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ütöttétek már meg valaha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ütöttétek már meg valaha a párotokat?

Figyelt kérdés
Ha igen,miért?Lenne olyan helyzet,amikor megütnétek a párotokat?

2012. júl. 7. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze, ő küzdősportot oktat, én meg eljártam hozzá edzésre. :D

Na jó, viccen kívül, olyan szándékkal, hogy fájdalmat, és szenvedést okozzunk egymásnak - edzésen túl - olyan nem volt, ha mérgesek vagyunk, akkor sem agresszív egyikőnk se, a hangos veszekedés sem nagyon fordul elő.

21L

2012. júl. 7. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak, ha a szeretteimre emelné a kezét.

De mivel úgy érzem jól választottam, így ez nem fordulhat elő.

2012. júl. 7. 17:48
 3/8 Hole Hunter ***** válasza:
Mi kizárólag éjjel verekszünk...fordulásnál néha igen nagyot lángost adunk egymásnak...pedig elég nagy ágyunk van. :D
2012. júl. 7. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó haha:D
2012. júl. 7. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Addig lennénk párok,amíg megüt.Mivel én törpe lány mindig jóval kisebb vagyok,és nem verekszem.
2012. júl. 7. 18:21
 6/8 anonim válasza:
Fabottal szoktam verni neha korbaccsal :)
2012. júl. 19. 01:24
 7/8 anonim ***** válasza:

volt barátomat egyszer megütöttem, mert nagyon bunkó volt, egy elhúzódó veszekedés során csúnyát mondott rám, és ezért. ez persze nem mentség, egyből bocsánatot kértem, de nagyon kiborult.

23n

2016. febr. 7. 13:04
 8/8 Titusztitusz ***** válasza:
Még soha...És bizony nagyon szégyelném is magam, ha ilyesmire bármikoris sor került volna...
2016. febr. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!