Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély valaha?
Figyelt kérdés
Sokáig ismerkedtünk egy sráccal, de a kapcsolat valahogy nem jött össze, de beszéltünk utána is, viszont elég hülyén viselkedtem, és letiltott. Pár hét után hiányzott már nagyon a beszélgetésünk, egy másik fiókból bocsánatot kértem tőle (a tiltás megkerülése miatt is), amire egy mosollyal annyit válaszolt, hogy nincs semmi baj. Erre annyit írtam, hogy köszi, mire megint letiltott. :( Most már nyilván nem próbálkozom, de szerintetek van arra esély, hogy valaha felold és beszélgetünk újra? Nem vagyok szerelmes, de úgy hiányzik.2022. aug. 19. 20:18
11/26 anonim válasza:
Szerintem hagyd az egészet a francba. Egy olyan rántotthús után vágyakozol, amit 2 héttel ezelőtt vasárnap sütöttél, a macskád közben már bevitte az almába is, ráléptél, véletlenül egyszer mosogatószivacsnak is használtad, összeszedett minden porcicát a házban, miközben napokig a kanapé alatt kallódott, majd miután véletlenül megcsúsztál rajta és kirepült az ablakon, ami után egy kukásautó szeméttárolójában landolt, te csak nézel ki az ablakon és révedsz a távolba, hogy ugyan rizzsel, vagy pürével ennéd meg szívesen?
12/26 A kérdező kommentje:
#11 Köszi, ez szemléletes. :) De amúgy teljesen igazad van objektíven nézve. Csak nehéz elengedni...
2022. aug. 19. 20:50
13/26 anonim válasza:
Kérdező! Legyen már tartásod! Kétszer letíltott.. ezek után már ne akarj tőle semmit se.
14/26 anonim válasza:
Helyedben nem probálkoznék többet, letiltott ráadásul kétszer is. Innentől kezdve minden próbálkozással magadat alázod.
15/26 A kérdező kommentje:
Igazatok van, írtam is fent, hogy most már nyilván nem próbálkozom. De azért ha feloldana, nem küldenèm el (tudom, pedig azt kellene). De ezek után van-e erre esély...?
2022. aug. 19. 21:05
16/26 anonim válasza:
Oké, akkor megválaszolom a kérdésed:
Igen, persze, természetesen van rá esély. Hogy mennyi, azt nem tudom. Feltehetően rohadt kevés.
17/26 A kérdező kommentje:
#16 Valószínűleg igazad van. Valahogy el kell fogadnom ezt a véglegességet, a veszteséget. Még nem tudom, hogyan, gyakorlatilag évekig kapcsolatban voltunk.
2022. aug. 19. 21:12
18/26 A kérdező kommentje:
Ami még fura... A Fb-falamon nemrég felköszöntött szülinapomon. Miközben chaten tiltva voltam. Szentül meg voltam győződve arról, hogy soha többé nem vesz rólam tudomást. Tényleg nem értem, mert ha vegleg elvágjuk, az egyértelmű: soha semmi kontakt.
2022. aug. 19. 22:03
19/26 anonim válasza:
élvezi, h. szívathat.
a helyedben letiltanám, vagy ha bármit reagál, leszarnám, vagy vmi csípőset odaszúrnék neki.
20/26 A kérdező kommentje:
#19 Nem rá vallana, inkább olyasmire gondoltam, hogy ezzel jelzi, hogy nem haragszik, béke van, de inkább nem kér belőlem... Gesztus vagy mittudomèn, de a tiltással ez vhogy nem fér össze.
Mindegy, már csak túlagyalom :(
2022. aug. 20. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!