Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély valaha?
Figyelt kérdés
Sokáig ismerkedtünk egy sráccal, de a kapcsolat valahogy nem jött össze, de beszéltünk utána is, viszont elég hülyén viselkedtem, és letiltott. Pár hét után hiányzott már nagyon a beszélgetésünk, egy másik fiókból bocsánatot kértem tőle (a tiltás megkerülése miatt is), amire egy mosollyal annyit válaszolt, hogy nincs semmi baj. Erre annyit írtam, hogy köszi, mire megint letiltott. :( Most már nyilván nem próbálkozom, de szerintetek van arra esély, hogy valaha felold és beszélgetünk újra? Nem vagyok szerelmes, de úgy hiányzik.2022. aug. 19. 20:18
21/26 anonim válasza:
" A Fb-falamon nemrég felköszöntött szülinapomon. Miközben chaten tiltva voltam. Szentül meg voltam"
Tényleg lefàraszthattad.
"Ő egyébként párkapcsolatot akar, csak nem velem. De ez már nem is erről szólt."
Pedig csak erről szól, A kapacitásait inkább másra forditanà
22/26 A kérdező kommentje:
#21 Az idézet melyik részéből következtetted ki, hogy lefárasztottam?
2022. aug. 20. 00:34
23/26 anonim válasza:
Így hogy 1 sort nem láttam a beszelgetèsből, nem ismerem a személyiségeteket következtettem erre.
Lehet egyszerűen nem szereti pocsèkolni az idejét.
24/26 A kérdező kommentje:
Persze, nem láthatunk a fejèbe. Valószínűleg besokallt tőlem. Elcsesztem. Ez van.
2022. aug. 20. 01:31
25/26 anonim válasza:
Amíg nem talál olyan nőt, akit kapcsolatra is akar, élvezkedni fog azon, hogy szenvedsz miatta. Másképp nem tiltana-oldana fel. Nagyon jól tudja, hogy rajta agyalsz. Én is letiltanám és lépnék tovább.
26/26 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt kellene tennem. De amúgy mindegy is, mert szerintem ez most már tuti végleges. Lezárt egy kaput, bekopogtam.egy másikon, kinézett, es azt is becsukta az orrom előtt. Több ajtót nem keresek.
2022. aug. 20. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!