Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 évesen egy gyerekkel valaha gondolhatja úgy, hogy új életre vágyik?
Van egy srác, akiért már 2 éve oda vagyok. Néha eltudtam nyomni érzést és összeszedtem magam, gondolván, ez a vonat elment, családja van. Hiába kedveljük egymást, késő.
Vajon az életben manapság egy 37 éves férfi családdal maga mögött gondolhatja azt, hogy új életet kezd egyszer? Vagy általában már kitart az ember, ha így belemászott?
Szerető soha nem lennék, de bármeddig várnék rá. Hátha egyszer valami miatt elválnak és az élet esélyt ad nekem vele.
Mit gondoltok? Gondolkodott már így valaki? Sikerült valakinek valaha hasonló? Hogy vártál valakire évekig és egyszer csak esély jött az élettől?
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy ha megcsalna veled és aztán elvalna, akkor is én szerintem benned lenne, hogy hűtlen volt, veled is megteheti, persze nem biztos, de azt nem tudod.
És ha nem történne felrelepes és úgy válna el ne feledd el a gyerek összekoti őket örökre, egy idő után valószínű, hogy zavarna, hogy az ex képben van, vagy a gyerek az első.
Sőt az is lehetséges, hogy téged el sem venne sem gyereket nem szeretne.
Gyerekes apával nem hiába mondják, hogy szingli gyermektelen nő ne kezdjen ki, mert rafazik.
Úgyhogy vagy így, vagy úgy szívni fogsz, ezért a legjobb megoldás, hogy nem tartod vele a kapcsolatot semmilyen téren, formában és nem dolgozni kell rajta kérdező, gondolkodni, hanem cselekedni ám...
"Gyerekes apával nem hiába mondják, hogy szingli gyermektelen nő ne kezdjen ki, mert rafazik."
Nekem meg azt mondták, hogy 30 feletti, szingli, gyerektelen nővel ne kezdjek, mert ott a legtöbbször vmi gond van. Egyébként így is van, az nagyonnem véletlen, hogy vki nem működik párkapcsolatban.
Nem vagy flúgos, csak csalódott és magányos, ő kedves veled, szerinted "rendes" és ezért érzel legfőképpen így ahogy, de ha adnál esélyt te valakinek, aki megbecsül és full őszinte, akkor elhaványulna ez az érzés.
Természetesen jobb, ha előbb kihevered mindkettő pasast, de ne várj a házasra semmiképp!
23:
Azért van jókora különbség a kettő között. A 30 feletti nő vagy infantilis, vagy pénzhajhász/karrierista, vagy jó sokat csalódott.
Magányos vagy és csalódott. Pszichésen meg ez gyanúsan egy biztonsági játszma most. Nem kell élesben nyitnod, hiszen foglalt, de romantikusan vágyakozhatsz. Mintha lenne párod, de kifogásod is arra, hogy miért nem teljesülhet be. Ugyanakkor talán újraéled és próbálod megérteni a volt párod szemszögéből, miért csalt meg - de ugye meg van az erkölcsi fölény is, hogy te viszont nem tennél ilyet. Ja csak arra vágysz, hogy bárcsak összeveszne a feleségével és otthagyná a családját... mert az jobb lenne neki?
Szóval ahogy így olvaslak, totál menekülés és gyászfeldolgozás ez az egész "szerelem". Csak sajnos zsákutca idealizálni egy flörtölgető nős férfit, hiszen ha elválik vagy pláne, ha csaló lesz, már nem lesz ideális. Így viszont benne ragadsz a fájdalmadban.
Ne legyél egyedül. Nyugodtan rittyentsd ki magad, rakd fel társkeresőre, lesz bőven választékod. :) De majd nem kell az elsőre rázúdítani a hiányodat :P
Ne légy abban olyan biztos hogy nem tenné meg. Lehet csak tudja hogy téged nehezebb ágyba vinni, es ezt élvezi. Ha nem akarna tőled semmit, elkerülne.
Tudok olyanról aki a felesége mellett kezdett el más iránt érezni, és onnantól kerülte azt a nőt mint a tüzet. Ha mégis találkoztak (közös hobbi), akkor nagyon vigyázott, nehogy kettesben legyenek. Na aki nem akarja megcsalni a másikat, az így tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!