Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtátok már valaha azt nőnek, hogy nem szeretitek, nem érdekel titeket, de valójában mégis?
Van egy srác, minden tette amellett szól, hogy érez valamit, más is észre vettem. Én beszélgettem, amit elmondtam neki, és hozzáértés, semmit nem várok tőle, hiszen családja van, felfogtam. De nem bírom tovább magamban tartani, mert felemészt, és kértem hagyjon békén, nem akarok több haverkodást sem.
Erre azt mondta, ő csak haverként kezel engem, mint mindenki mást.
De mégsem hagy békén.
Senki nem érti miért csinálja, amit csinál, ha nem érdeklem.
Hazudott volna a család miatt? Igazából lényegtelen, igyekszem túllépni rajta, de így nem értem ez most mi volt.
"mégsem hagy békén"
Ez konkrétan mit takar?
Neked nem mindegy? Ha szerelmes, és rád gondol, miközben titokban ráránt, akkor kevésbé fáj, ha látod? Vagy azt reméled, hogy jön a mindent elsöprő szerelem, és a tiéd lesz?
A saját érdekedben marha gyorsan szakíts meg vele minden kapcsolatot. Az lesz a vége, hogy párszor dugtok, aztán te teljesen belezúgsz, ő meg megy haza a családhoz. Semmi mást nem jelentesz neki, csak ego tuningot, szeret sütkérezni a rajongásodban, de ennyi.
A te érzelmeid érdekeljenek, azon belül is az, hogy ne sérülj. Keress mást, az a leggyorsabb módja, hogy továbblépj.
Megkértem, hogy kerüljük el egymást, nem akarok vele beszélgetni sem.
Utóbbit betartja, nem kezdeményez velem beszélgetést, de állandóan a közelemben van, többet, mint előtte. Állandóan figyel, néz. Ha beszélgetek, befolyik, mint aki nem velem beszélget, de mégis idegesít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!