Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudtátok már valaha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtátok már valaha azt nőnek, hogy nem szeretitek, nem érdekel titeket, de valójában mégis?

Figyelt kérdés

Van egy srác, minden tette amellett szól, hogy érez valamit, más is észre vettem. Én beszélgettem, amit elmondtam neki, és hozzáértés, semmit nem várok tőle, hiszen családja van, felfogtam. De nem bírom tovább magamban tartani, mert felemészt, és kértem hagyjon békén, nem akarok több haverkodást sem.

Erre azt mondta, ő csak haverként kezel engem, mint mindenki mást.

De mégsem hagy békén.

Senki nem érti miért csinálja, amit csinál, ha nem érdeklem.

Hazudott volna a család miatt? Igazából lényegtelen, igyekszem túllépni rajta, de így nem értem ez most mi volt.

2022. máj. 29. 17:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Igyekszem nem tudomást venni róla, de nagyon nehéz így.

Próbálom megérteni az ember gondolkodását, de nem megy. Valaki magyarázza el nekem, itt mi a logika? Ellentétesen cselekszik.

2022. máj. 29. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Az a logika, amit írtam. Tetszik neki a rajongásod, feltölti. Színt visz a munkanapba. Csak a saját érdekeit nézi, azért nem érdekli, hogy te mit érzel.

Többször, nyomatékosan kérd meg, hogy szálljon le rólad. Főleg, ha más is hallja.

Hozd minél többet szóba a feleségét és a gyereke(i)t. Hátha zavarbajön.

Kezdj el finoman ismerkedni mással. Ha annyira akar veled haverkodni, hallgassa végig a párkeresési sikereid. Ha nincs, akkor hazudj.

2022. máj. 29. 18:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet!
2022. máj. 29. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13! Mondjuk ez, amit ír: "Kezdj el finoman ismerkedni mással. Ha annyira akar veled haverkodni, hallgassa végig a párkeresési sikereid. Ha nincs, akkor hazudj." a 12-es jó "teszt" lehet, ha tényleg a barátságod kell neki, akkor ezután is érdekelni fogja mi van veled.
2022. máj. 29. 20:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindig a családos meg foglalt emberek tetszenek nektek.. érdekes a sok szingli férfi meg hidegen hagy..
2022. jún. 12. 14:03
 16/19 A kérdező kommentje:
A mindig - et nem tudom honnan szedted. Én nem írtam ilyet. Életemben először érzek így házas ember iránt. Amiről nem tehetek.
2022. jún. 12. 14:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Életedben először érzel ilyen "szerelmet is". Ez belétek van kódolva , a foglalt férfit vonzóbbnak látjátok , mivel tudatában vagytok azzal ha más nőstények kellet akkor erőt sugároz magából és képes nemzeni kölköt akit meg is tud védeni ebben a vad világban.
2022. jún. 12. 15:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy neked ez lényegtelen, máskülönben minek kérdezgetnél vadidegeneket? Ez a téma szerintem foglalkoztat téged.

Hazudtátok-e már valaha azt nőnek stb? Természetesen (én férfinak). Nem hiszem, hogy él olyan ember a Földön, aki egész életében 100 %-os őszinteséggel kommunikálta le az induló, folyamatban levő vagy lezáruló kapcsolatait. Sokszor mi emberek mást mondunk, mint amit érzünk, oka: félelem vagy érdek. Emberi játszmák. Szerintem mindenki részt vett már bennük.

2022. jún. 12. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdj el finoman ismerkedni mással. Ha annyira akar veled haverkodni, hallgassa végig a párkeresési sikereid. Ha nincs, akkor hazudj."

Szerinted ez jó ötlet.

Így születnek a játszmák, máris benne vagy. Valamit esetleg mutatni fogsz, ami nem igaz. Valami oknál fogva. Szerinted miért?

2022. jún. 12. 17:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!