Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek bűnügyi nyomozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek bűnügyi nyomozó a végzettsége, az rájön arra, ha a párja megcsalja, mert felismeri ha hazudnak neki, és az apró jelekre is figyel?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok?
tegnapelőtt 08:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A feltárt bűnesetek arányát nézve kizárt dolog.
tegnapelőtt 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem...
tegnapelőtt 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Ügyesen kell csinálni. Semmi írott nyom. Egyébként meg miért kérdezne rá, hogy megcsalsz, szívem?
tegnapelőtt 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A filmekben igen.
tegnapelőtt 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
16%

Nyomozóknál vannak komoly beugrató kérdések, sok filmben is megjelenik.

A legtöbb blöffre épül.

De sokszor eljátssza ezt a párjánál, az is elkezd alkalmazkodni.

De van egy földi halandó számára is egyértelmű jel: elkezd nagyon adni magára az illető. Lefogy, öltözködés, pozitív visszaigazolások gyűjtése, stb.

tegnapelőtt 09:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm a válaszokat.
tegnapelőtt 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Most eszembe jutott az Árulók című műsor, amiben egy magát 30 éve nyomozónak állító nő nagyon hamar kihullott, mert totál félreismerte, hogy ki hazudik a játékban és ki nem.

Szerintem a munka teljesen más, mint a magánélet. Munkában az ember teljesen mentes az érzelmektől, azonban a párkapcsolaton belül hatnak rá az érzelmek, nem biztos, hogy ugyanolyan hamar feltűnik neki a hazugság, mint a munkája során.

tegnapelőtt 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok nyomozó, de mindig tutira tudom, ha megcsalnak.
tegnapelőtt 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja, minden nyomozo Gibbs ugynok es egybol tudja hogy hazudsz. A jelekbol.

Biztos a magyar fbios nyomozo is rajonne hogy amikor epp igazat mondok de jobbra felfele nezek, vagy megerintem az arcomat, akkor azt csak kamubol teszem hogy az amugy igaz allitasomra o azt higgye hogy hazudok.

A nyomozok nem gondolatolvasok. Nyilvan jobban olvasnak bizonyos jelekbol de ettol meg nem elo hazugsagvizsgalok.

tegnapelőtt 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!