Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 évesen egy gyerekkel valaha gondolhatja úgy, hogy új életre vágyik?
Van egy srác, akiért már 2 éve oda vagyok. Néha eltudtam nyomni érzést és összeszedtem magam, gondolván, ez a vonat elment, családja van. Hiába kedveljük egymást, késő.
Vajon az életben manapság egy 37 éves férfi családdal maga mögött gondolhatja azt, hogy új életet kezd egyszer? Vagy általában már kitart az ember, ha így belemászott?
Szerető soha nem lennék, de bármeddig várnék rá. Hátha egyszer valami miatt elválnak és az élet esélyt ad nekem vele.
Mit gondoltok? Gondolkodott már így valaki? Sikerült valakinek valaha hasonló? Hogy vártál valakire évekig és egyszer csak esély jött az élettől?
Dehogynem, különösen, hogy nem tudsz róla leszakadni, pedig neked kellene, mert te rakod szét a lábaid, érted? Természetesen két emberen múlik és családja van, de a döntést te hozod meg és ha nem távolodsz el tőle akármilyen "rendes" srác, de te zöld utat adsz neki ő élni fog a lehetőséggel előbb utóbb.
(A csók, tapi is megcsalas! Az érzelmi szinten már csalja a feleségét... nagyon szép)
Ha tényleg akarna téged ezt jól vésd az eszedbe, akkor már elvált volna rég!!! Te neked csakis a szerető/házasság/család romboló szerepe jutna, neked belefér?
Aki nem akar oda jutni az tesz is ellene!!! Te nem teszel semmit úgyhogy hiába vannak elveid úgyis átléped a határt...
Tévedsz! Tettem! Én elmondtam neki őszintén mi van bennem és pont ezért kerüljük el egymást, mert ez szenvedés. Ő nem foglalt állást így, de egy darabig betartotta , de aztán újra indult a " barátkozás". És nem értem miért? Miért jobb az embernek kínozni magát és a másikat?
Semmi nem volt köztünk, nem is lesz. Ez lelki szenvedés, nem engedem tovább a dolgot, pedig bele pusztuló, de nem. De ő sem tenne, ez tuti. Nem az a fajta hidd el!
Ne hidd, hogy olyan egyszerű válni! A férfi sokáig még lélekben házas marad, erősen kötődik a feleségéhez, és ahol gyerek is van, ott még nehezebb lezárni érzelmileg. Nagyon hosszú gyászidőszak is követheti, és fel kell dolgoznia, hogy a gyerekeit se látja minden nap. Eleve kudarcként fogja megélni, hiszen nem azért vette el, hogy egyszer elválhasson tőle.
Ez nem olyan egyszerű, hogy összekapol, elmegy, papírokat bead, és onnantól szabad ember, és lehet a tiéd. Jogilag persze, de érzelmileg nem.
#14:Én nem állítom, hogy olyan könnyű válni de mégis (több lassan, vagy már az) válnak az emberek, akkor az hogyan van?^^
Ahol meg az érzelmek múltak el vissza se nézz! Emberfüggő és helyzetfüggő.
Viszont ha a szerelem az indíték más iránt, nem holmi egótunning, szex vagy fél továbblépni az minden hidat feléget, a gyerekeit nézi elsősorban, mert tisztában van azzal, hogy a feszült légkör nem jó nekik és inkább látogatja mint további szenvedésnek tenné ki őket vagy magukat a feleséggel.
Kérdező:
"Ő nem foglalt állást így, de egy darabig betartotta , de aztán újra indult a " barátkozás". És nem értem miért? Miért jobb az embernek kínozni magát és a másikat?"
Te kínzod önmagadat, ő arra nem képes, hogy őszinte legyen veled, te meg "barátkozol" pedig elveid vannak, pedig tudod, hogy helytelen az egész.
Mit írtam?
"...de te zöld utat adsz neki ő élni fog a lehetőséggel előbb utóbb."
Már jelen is van ez a jelenség érzelmileg és idő kérdése, hogy mikor léptek testi síkra is, HA NEM SZÜNTETTED MEG VELE ÖRÖKRE a "barátkozást" ebben biztos lehetsz.
#14:
"A férfi sokáig még lélekben házas marad, erősen kötődik a feleségéhez"
Ez lehet hogy csak nálad van így, vagy nem tudom honnan vetted ezt, mert ahogy elnézem a válások számát, ez nem igazán van így. Sokan örülnek hogy új életet kezdhetnek, és megszabadulhatnak a párjuktól. Mire eljutnak a válásig sokakban rég nincs semmiféle érzelem (max tiszteli a másikat mint a gyermekei anyját/apját). Főleg akkor nincs kötődés a feleséghez mikor már egy ideje szerelmes valaki másba, eleve ezért is válnak sokan.
Bűntudat talán van bizonyos esetekben. Létezik olyan aki bűntudatot érez, mert boldog tudna lenni egy harmadik féllel, ezért nehezen válik. De ahol már olyan nagyon rossz a házasság, ott a végén válás lesz.
Persze a kérdésben szereplő férfiról nem írta a kérdező hogy olyan nagyon rossz lenne a házassága, hogy a pasi válni akarna. Gondolom munkatársakról lehet szó, ezért nem tudják távol tartani magukat egymástól.
"Szerető soha nem lennék, de bármeddig várnék rá. Hátha egyszer valami miatt elválnak és az élet esélyt ad nekem vele."
Leszel!De ha ez a feltételezés hamis, akkor is hiába vársz rá! Nem az élet adna esélyt hanem a srác, de ha eddig nem vált el, sőt mégcsak arra is lusta/önző, hogy korrekt legyen veled az neked nem fog adni semmi mást csak még több szenvedést.
Gyenge vagy, de csakis úgy gyűjthetsz erőt és bátorságot, hogy elsősorban arra koncentrált, hogy házas családapa, aztán tisztában vagy azzal, hogy vagy lelkileg használ ki, vagy szexre.
Ha kollégák vagytok más részlegre mész/felmondasz és ha máshogy is tartjátok a kapcsolatot - online, üzenetek letiltod.
Harmadrészt észre veszed, hogy az idődet is rabolja, továbblépsz bármilyen nehéz és idővel adsz te esélyt más férfiaknak! Csakis így, másképp nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!