Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg van ember meg a vilagon, aki nem tervez gyereket?? Van meg olyan fiatal par,akik nem akarnak gyereket??
Mindenhol a babakocsi,mindenhol terhes nok.. Nem a szemem allt ra a temara,mert ez nalunk kesobb lesz es nem feszulten ra. Viszont persze elismerem erdekel,hogy miert annyira durvan tele van minden babakocsival,hogy az brutalis. Teljesen atlag embereknel latom, nem, nem csak a kissebbsegieknel. Mindenhol: minden tele van terhes hasakkal, babakocsikkal. Jelenleg 10/9 fiatal par akar gyereket a maradeknak meg nem lehet? Ezt latom! Ti mit vesztek eszre?
En max oregebbnek erzem magam majd par ev mulva,hogy megadott ideig van csak ra lehetoseg nyilvan, nem 50+ osan. :D
(nem porgok rajta,van volegenyem) S orulok ha mas orul!!
Csak mondom akkor en vagyok e idoben lemaradva ha mindenhol ezt latom..
Vannak bőven szaporodás mániások. Vannak olyanok is, akiknek csak a folyamatos ellés az egyetlen célja az életben, mert ettől érzik magukat valakinek. Nézd meg a gyerek vállalás kategóriát itt. Egész nap csak a negatív teszteket képzelik pozitívnak, aztán egymást is átverik, holott egyértelműen negatív az a teszt.
Vannak nem kevesen akik a segélyek miatt potyogtatnak. Vannak akiknek fogalmuk sincsen a védekezésről, csak dugnak ész nélkül, aztán úgy vannak vele, ha már besikerült, akkor maradjon. Vannak valláskárosultak is, ahol egyenesen bűn nem megtartani akár 10 gyereket is.
Nekem csak egy van. Soha nem szülnék többet. Ez az egy is kitett magában 8-t.Nem olyan jó buli ám a gyerek. Ezzel szembesültek már jó páran, de van aki ebből sem akar tanulni.
Nekem eszembe nem jutna valakiket azert ertektelennek itelni mert nem szaporodtak!
Amugy abszolut nem egyetlen eletcelom. Egy szep jo dolog,de nem az egyetlen ertelme az eletemnek majd. Hisz akkor csak egy anya lennek kesobb aztan ennyi. 🤣🤣
#45 ismerosi korodben is van ilyen? Csaladban? Vagy hol ?
Nem vagyok kisebbsegi mar mondtam
.. de mindenhol csak a babakocsi van.. (nem a rokonoknal hanem ha kimegyek az utcara, es nem ez nem egy borsodi falu.)
Foleg a szuleitek, hogyan kezeltek ezt a hirt?
Legtobben ertelmesek elfogadjak! De van ahol emiatt nekiallnak frocsogni a par tagjainak szulei.
Nagyon változatos a reakció.
Minél intelligensebb, tanultabb a család, annál toleránsabbak (általában).
Van, ahol teljesen jól fogadják: "a te életed, éld úgy, ahogy neked jó".
Leggyakrabban a "majd meggondolod magad" hangzik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!