Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg van ember meg a vilagon, aki nem tervez gyereket?? Van meg olyan fiatal par,akik nem akarnak gyereket??
Mindenhol a babakocsi,mindenhol terhes nok.. Nem a szemem allt ra a temara,mert ez nalunk kesobb lesz es nem feszulten ra. Viszont persze elismerem erdekel,hogy miert annyira durvan tele van minden babakocsival,hogy az brutalis. Teljesen atlag embereknel latom, nem, nem csak a kissebbsegieknel. Mindenhol: minden tele van terhes hasakkal, babakocsikkal. Jelenleg 10/9 fiatal par akar gyereket a maradeknak meg nem lehet? Ezt latom! Ti mit vesztek eszre?
En max oregebbnek erzem magam majd par ev mulva,hogy megadott ideig van csak ra lehetoseg nyilvan, nem 50+ osan. :D
Volt kolléganőm 34 éves koráig mindenkinek azt mondta, ha feljött ez a téma, hogy neki nem kell nincs rá szüksége és biztosan nem is lessz!
Betöltötte a 36-ot rájött, hogy már lassan késő és egyből minden kisgyerek cuki, aranyos stb lett (azelőtt meg látni sem akart egyet sem).. na meg persze jöttek a mondatok, hogy majd az övé milyen lessz.. (Elárulta azt is nekem, hogy fél év múlva belefognak a baba projektbe).
3 éve nem nem dolgozunk már együtt de még mindig nem jött össze nekik.. Gondolom most már bánja, hogy ilyen hülye volt régen..
Ismerek olyat aki nem akar, legfőképpen az anyagi biztonság miatt.
Többek között én sem eröltetem a dolgot egy kicsit sem.
Szeretem a gyerekeket, de nem lennék jó apa.
Már csak azért sem, mert ugyan toleráns ember vagyok, nem bírom elviselni a hangos gyereksírást, kiabálást.
Sajnos ez van.
33 vagyok, kb 16-17 éves korom óta tudom hogy nem szülök.
Nem is fogok.
Van, halistennek egyre többen merik felvállalni, hogy ők bizony nem akarnak sem most, sem semmikor máskor.
Mi sem akarunk a férjemmel és a baráti körben nem mi vagyunk az egyetlenek. Bár tény, hogy facen meg tágabb ismerősi körben is folyamat azt hallani/látni, hogy ez is terhes, az is terhes meg amaz is terhes. Nem foglalkozok vele, engem nem érdekel ki vállal gyereket, ő bajuk, mindenki foglalkozzon a maga életével aztán ennyi.
2 kapcsolatom ment tönkre emiatt.
Azt mondta mindkét nő, hogy nem nem nem akar. Soha el sem tudja képzelni.. Nem
Aztán pár év után mégiscsak..
Elején letisztáztuk ezt a kérdést, hogy később ne legyen baj
Aztán jött a szöveg h nem szeretsz hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!