Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg van ember meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg van ember meg a vilagon, aki nem tervez gyereket?? Van meg olyan fiatal par,akik nem akarnak gyereket??

Figyelt kérdés

Mindenhol a babakocsi,mindenhol terhes nok.. Nem a szemem allt ra a temara,mert ez nalunk kesobb lesz es nem feszulten ra. Viszont persze elismerem erdekel,hogy miert annyira durvan tele van minden babakocsival,hogy az brutalis. Teljesen atlag embereknel latom, nem, nem csak a kissebbsegieknel. Mindenhol: minden tele van terhes hasakkal, babakocsikkal. Jelenleg 10/9 fiatal par akar gyereket a maradeknak meg nem lehet? Ezt latom! Ti mit vesztek eszre?

En max oregebbnek erzem magam majd par ev mulva,hogy megadott ideig van csak ra lehetoseg nyilvan, nem 50+ osan. :D

2023. jan. 13. 18:28
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
9%

Volt kolléganőm 34 éves koráig mindenkinek azt mondta, ha feljött ez a téma, hogy neki nem kell nincs rá szüksége és biztosan nem is lessz!

Betöltötte a 36-ot rájött, hogy már lassan késő és egyből minden kisgyerek cuki, aranyos stb lett (azelőtt meg látni sem akart egyet sem).. na meg persze jöttek a mondatok, hogy majd az övé milyen lessz.. (Elárulta azt is nekem, hogy fél év múlva belefognak a baba projektbe).

3 éve nem nem dolgozunk már együtt de még mindig nem jött össze nekik.. Gondolom most már bánja, hogy ilyen hülye volt régen..

2023. jan. 13. 19:11
 12/49 anonim ***** válasza:
84%
Magyarföldön biztos nem kellene gyerek inkább Svájcban!!!!
2023. jan. 13. 19:18
 13/49 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem inkább egyre többen be merik vallani, hogy soha nem akarnak!
2023. jan. 13. 19:36
 14/49 anonim ***** válasza:
77%

Ismerek olyat aki nem akar, legfőképpen az anyagi biztonság miatt.

Többek között én sem eröltetem a dolgot egy kicsit sem.

Szeretem a gyerekeket, de nem lennék jó apa.

Már csak azért sem, mert ugyan toleráns ember vagyok, nem bírom elviselni a hangos gyereksírást, kiabálást.

Sajnos ez van.

2023. jan. 13. 20:34
 15/49 anonim ***** válasza:
86%

33 vagyok, kb 16-17 éves korom óta tudom hogy nem szülök.

Nem is fogok.

2023. jan. 13. 21:12
 16/49 anonim ***** válasza:
85%

Van, halistennek egyre többen merik felvállalni, hogy ők bizony nem akarnak sem most, sem semmikor máskor.

Mi sem akarunk a férjemmel és a baráti körben nem mi vagyunk az egyetlenek. Bár tény, hogy facen meg tágabb ismerősi körben is folyamat azt hallani/látni, hogy ez is terhes, az is terhes meg amaz is terhes. Nem foglalkozok vele, engem nem érdekel ki vállal gyereket, ő bajuk, mindenki foglalkozzon a maga életével aztán ennyi.

2023. jan. 13. 21:16
 17/49 anonim ***** válasza:
68%

2 kapcsolatom ment tönkre emiatt.

Azt mondta mindkét nő, hogy nem nem nem akar. Soha el sem tudja képzelni.. Nem

Aztán pár év után mégiscsak..

Elején letisztáztuk ezt a kérdést, hogy később ne legyen baj

Aztán jött a szöveg h nem szeretsz hasonlók...

2023. jan. 13. 21:57
 18/49 anonim ***** válasza:
66%
Én sem terevezek gyereket férfi létemre. AKik terveznek, kijött belőlük eddig is, azok tutira csak a mani miatt tették.
2023. jan. 14. 06:19
 19/49 anonim ***** válasza:
91%
Szia, mi 21 évesen ismerkedtünk meg a párommal,már akkor is tudtuk, hogy a mi mindennapjainkba, kapcsolatunk kiteljesedéséhez nem kell gyerek.:)Most 30 évesek vagyunk,ez azóta is töretlen :) Egy kutyusra vágyunk, de ennyi. Imádjuk az életünk a gyereket nyűgnek éreznénk.
2023. jan. 19. 14:51
 20/49 anonim ***** válasza:
4%
Azt vettwm észre , hogy csak attól akarnak gyereket a nők akik egy bizonyos összeg felett keresnek. Tehát nekem ne jöjön senki az anyai ösztönökkel.
2023. jan. 19. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!